caixa popular

Simat s’engalana per a les festes 2017

Simat s’engalana per a les festes 2017
03/08/2017 -

Simat de la Valldigna ja està engalanat per celebrar les Festes 2017. Este divendres 4 d’agost es donarà el tret d’eixida a les Festes simateres. Es tracta d’unes festes populars perquè disfruten tant els menuts com els grans, que passen uns dies de germanor i alegria. A les 07:00 hores hi haurà la tradicional despertà que serà l’encarregada de començar les festes.

Almudena Donet, regidora de Festes, ha assenyalat que «l’objectiu principal és que tots els veïns i veïnes del nostre municipi gaudisquen d’unes festes per a totes les edats i sobretot que siguen unes festes marcades pel civisme i les ganes de passar-ho d’allò més bé» i ha continuat «també vull convidar a tots els veïns i veïnes de les localitats del voltant perquè gaudisquen amb tots els simaters i simateres d’estes festes 2017» ha remarcat.

Per als xiquets del municipi s’han programat diferents activitats lúdiques com, jocs d’aigua, show de màgia i teatre. I per als majors, hi ha actuacions i espectacles variats a la Plaça de l’Ajuntament. Però, el que més es caracteritza de les festes simateres són els bous, on tant pels matins com per les vesprades hi ha bous al carrer.
Les nits de festa, són les més esperades pels joves del municipi, cada nit hi ha ball a la Font Gran amenitzat per una orquestra diferent fins a la matinada, a més, l’últim dia de festes es celebra la nit del foc, que consisteix en la disparà d’un castell de focs artificials. Encara que, el dilluns, denominat com ‘El dia del gos’, també hi ha programades activitats d’aigua, cercaviles i solta de vaquetes.

Les festes de Simat estan dedicades als Santets de la Pedra, Abdó i Senén, a la Mare de Déu de Gràcia i al Santíssim Crist de la Fe, se’ls rendirà tribut mitjançant misses i processons, tots els dies a la mateix hora, a les 11:30 hores i a les 21:30 hores, respectivament.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios