25n
25N
25N

Un total de 270 serveis turístics de la Comunitat obtenen el segell 'Preparat per a COVID-19'

Un total de 270 serveis turístics de la Comunitat obtenen el segell 'Preparat per a COVID-19'
12/08/2020 -

Un total de 270 serveis turístics de la Comunitat Valenciana han obtingut el segell ‘Preparat per a COVID-19’ creat per la Secretaria d’Estat de Turisme, de les quals 154 són a València, seguida d’Alacant, amb 92, i de Castelló, amb 24, segons ha informat la Generalitat.

Sobre aquest tema, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que el sector turístic valencià “fa anys que està apostant per la qualitat com a element diferenciador i proposta de valor en els nostres destins”.

Per això, a través de Turisme Comunitat Valenciana i amb la col·laboració en el desenvolupament i posada en marxa dels programes de les cambres de comerç, ara han “remarcat la seua fortalesa” en obtenir 270 reconeixements a través del segell ‘Preparat per a COVID-19’, que ha posat en marxa la Secretaria d’Estat de Turisme, segons les mateixes fonts.

En les últimes setmanes, i davant la necessitat de demostrar seguretat i preparació dels establiments, la Secretaria d’Estat, a través del projecte de qualitat integral en destinacions turístiques (Sicted), ha convocat cinc comités extraordinaris de distinció COVID-19.

En aquest sentit, qualsevol empresa participant en Sicted ha pogut presentar-se per a obtenir aquest segell que reconeix l’esforç realitzat per l’establiment a l’hora de dur a terme mesures per a prevenir el risc de contagi.

D’aquesta manera, i després de superar una avaluació externa per a comprovar l’aplicació i desenvolupament de bones pràctiques avançades, un total de 270 serveis turístics de la Comunitat Valenciana, provinents de 20 destins Sicted, han obtingut aquest reconeixement. En concret, es tracta de 154 serveis de la província de València, 92 d’Alacant i 24 de Castelló.

Per destins, destaquen Sagunt, amb 55 serveis distingits; València, amb 51; Gandia, amb 42; Alacant i Benidorm, amb 22, i Elx, amb 15. Per oficis, destaquen els hotels i apartaments, les platges, els restaurants i empreses de ‘servei d’àpats’, els i les guies, les oficines d’informació turística, els bars i els museus o centres d’interés turístic visitables.

APOSTA PER LA QUALITAT

Per part seua, Colomer, ha destacat que el sector turístic valencià “fa anys que aposta per la qualitat com a element diferenciador i proposta de valor en els nostres destins”, tal com mostren els resultats anuals del programa Sicted.

Així, ha destacat “la gran faena de coordinació que s’exerceix des de Turisme Comunitat Valenciana amb tots els destins adherits a aquest programa, sempre amb el suport i la col·laboració del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, per a fomentar la competitivitat turística”.

De fet, cal destacar que durant aquest temps s’ha reforçat i habilitat la formació ‘online’ per a poder continuar amb els mòduls formatius necessaris, així com el seguiment per part de l’assistència tècnica i la creació de grups de millora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + dinou =