25n
Orgull
Orgull

Serveis Socials i Adonay treballen en un programa específic d'accions per al col·lectiu gitano de Llíria

Se centraran en ocupació, habitatge, educació, salut i cultura

Serveis Socials i Adonay treballen en un programa específic d'accions per al col·lectiu gitano de Llíria
22/07/2021 -

La regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, i l’equip municipal de Serveis Socials s’han reunit amb representants de l’Associació Adonay per a marcar el calendari d’accions dins de l’estratègia d’actuació en el poble gitano de Llíria.

En la trobada s’ha acordat establir una col·laboració coordinada entre les dues entitats per a redactar aquest programa d’actuacions, que també aniria en concordança amb l’Estratègia Valenciana per a la Igualtat i la Inclusió del Poble Gitano 2018-2023 de la Generalitat.

En aquest sentit, la regidora Vallivana Murgui ha explicat que, en els últims mesos, “des dels Serveis Socials municipals s’ha elaborat un diagnòstic de la situació i necessitats del col·lectiu, i d’ell han eixit cinc eixos fonamentals de treball, com són ocupació, habitatge, educació, salut i cultura, que contribuïsquen a la integració social del poble gitano en el nostre municipi”.

D’aquesta manera, l’objectiu és desenvolupar, durant l’últim semestre de l’any, un cronograma d’accions que abaste tots aquests camps.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =