25n
25N
25N

Serveis addicionals de metro per a després del Trofeu Taronja al Mestalla

Serveis addicionals de metro per a després del Trofeu Taronja al Mestalla
10/08/2019 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ofereix serveis de metro i tramvia per a facilitar l’accés i retorn dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla, per a assistir al partit corresponent a la 48 edició del Trofeu Taronja que disputen València CF i Inter de Milà. Metrovalencia oferirà trens addicionals en direcció a les estacions de Paterna i Torrent Avinguda a més del servei nocturn habitual.

La trobada es disputa aquest dissabte 10 d’agost, a les 21.30 hores. Durant eixa nit, Metrovalencia compta amb el seu servei nocturn, que ofereix de manera habitual els divendres, dissabtes i vespres de festiu, fins a prop de les 3 de la matinada, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi de Mestalla, es pot accedir als trens de la Línia 5 en direcció a Marítim-Serradora i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació d’Aragó, amb la Línia 7 s’ofereixen trens amb direcció a Torrent Avinguda.

Des de la pròxima estació de Facultats es pot accedir als trens de la Línia 3 i 5 cap a Rafelbunyol i Aeroport i Línia 9 amb destinació a Riba-roja de Túria i Alboraia-Peris Aragó, amb possibilitat d’enllaçar també amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. L’estació d’Albereda permet accedir de manera directa a les Línies 3, 5, 7 i 9.

Els transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibiliten els desplaçaments en la Línia 1 fins a Seminari i Bétera i en la Línia 2, des de la mateixa en direcció Torrent Avinguda, Picassent, Paterna i Llíria.

Respecte del tramvia, els afeccionats poden fer transbord amb les Línies 4, 6 i 8 en les estacions de metro de Benimaclet, Empalme i Marítim Serradora.

‘A LA LLUNA DE METROVALENCIA’

Gràcies a aquest servei nocturn, denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’, els caps de setmana i vespra de festiu s’ofereixen trens amb freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Primado Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos. En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeixen entorn de les 2.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020