25n
25N
25N

El Servei Municipal d'Esports de Paiporta posa en marxa el programa d'exercici a domicili 'Mou-te a casa'

Els programes esportius de gimnàstica per a majors, ball modern, cubbá, ioga, tai-xi i esport adaptat I diversió infantil s’oferiran online

El Servei Municipal d'Esports de Paiporta posa en marxa el programa d'exercici a domicili 'Mou-te a casa'
31/03/2020 -

El Servei Municipal d’Esports (SME) de Paiporta facilitarà la pràctica esportiva a casa mentre dure el confinament per l’estat d’alarma decretat arran de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19. Així, a través de les xarxes socials del servei (Facebook, Instagram i Youtube), es portaran a terme sessions online de determinats programes, tant per a les persones participants en l’agenda esportiva 2019-2020 com per a la població en general.

Els programes que formaran part d’aquesta nova via de difusió online de sessions són els de gimnàstica per a majors, ball modern, cubbá, ioga, tai-xi i esport adaptat i diversió infanti. L’SME de Paiporta donarà a conéixer en breu el calendari setmanal de sessions que s’oferiran a través dels seus canals en xarxes. Aquests programes ja es realitzaven des de fa dos setmanes per als i les usuàries del servei, però ara s’obrin a tota la ciutadania.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Paiporta vol oferir a la població una alternativa cómoda i gratuïta per a fer esport, a més de possibilitar la continuïtat dels programes esportius que s’han vist interromputs per la declaració d’estat d’alarma. En breu es donaran a conéixer els horaris de cada sessió a través dels canals oficials de comunicació de l’Ajuntament de Paiporta i l’SME.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =