25n
25N
25N

Sergio Gimeno: "Carpado m'ha permés veure que sempre es poden millorar les coses"

Va començar la seua carrera fa deu anys de forma autodidàctica i ha col·laborat en diverses produccions

Sergio Gimeno: "Carpado m'ha permés veure que sempre es poden millorar les coses"
27/06/2017 -

Sergio Gimeno va començar en el món audiovisual de forma autodidàctica gravant videoclips musicals fa al voltant de 10 anys. A poc a poc i després d’anys d’aprenentatge es va anar professionalitzant. Ha realitzat videoclips per a molts grups valencians com a Doctor Divago, Els Radiadors, Lanuca, Desballeste Cafè i No Frosth. Ha presentat la triología ‘Carpado’ al costat de Luma Rajeh amb qui hi han guionitzat el film i amb el qual han volgut transmetre molt humor i bogeria. La història més gran de catàstrofes, de proporcions bíbliques mai explicada, i recreada també com un musical.

Com naix aquest projecte audiovisual?

L’any passat volia començar a gravar les idees que anaven sorgint en el meu cap, per la qual cosa vaig decidir muntar un canal en YouTube i començar a gravar sketchs d’humor. Finalment, em vaig perpetrar amb “Final Gire Films”. D’aquesta manera vaig començar a contactar amb amics que els agrada el món de la interpretació i un dia, al costat de Luma Rajeh, pensem a fer una mica més èpic. D’ací va nàixer ‘Carpado’ alguna cosa realment divertida i sense filtre, ens vam posar a treballar a fer la rèplica d’una de les pel·lícules més boges del moment ‘Sharknado’. Més boig que un huracà de perillosos taurons és fer un huracà de carpes, l’animal menys perillós del planeta.

Per què es va decidir estructurar en tres capítols?

Realment preferim aquesta estructura per organitzar millor tot el tema de la producció, és més fàcil introduir una mica de 10 minuts i coordinar a tothom que ficar-te en alguna cosa que no pots abastar. M’agrada acabar tot el que comence, encara que siga una bogeria com aquesta.

Com ha acollit el públic aquest projecte?

Els comentaris del públic són molt positius. La gent diu que estem molt bojos i que els personatges diuen molts tacs, però bé és part de la filosofia de Final Gire Films. La gent que ens segueix està acostumada a aquest tipus de videos i format, ja que és el que portem fent durant un any.

Com valores Carpado?

Molt positivament, he conegut a actors molt guapos que m’han ajudat molt amb les seues interpretacions magistrals. També m’ha permés veure les coses que es poden millorar per al següent treball. De totes les experiències s’aprén i cal estar obert a seguir millorant sempre.

Seguiràs amb més projectes d’aquest tipus?

Per descomptat! Avui mateix em reunisc amb el meu amic Luma Rajeh per a parlar del següent projecte que tenim al cap que volem que vegen la llum al més prompte possible, ja que és alguna cosa que realment ens agrada i estem molt còmodes fent aquests projectes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 19 =