25n
25N
25N

Els alumnes de la Moreria i el Santa Creu sensibilitzen a la població sobre el drama dels refugiats

Els alumnes de la Moreria i el Santa Creu sensibilitzen a la població sobre el drama dels refugiats
16/06/2017 -

La Casa de la Dóna va acollir ahir la inauguració de l’exposició “Fotomontatges sobre refugi i asil”, un treball realitzat per l’alumnat *de l’IES La Moreria, el Col·legi Santa Creu i CC.OO. International Education. Aquesta exposició és una de les moltes activitats commemoratives del Dia Mundial del Refugiat que se celebraran en els pròxims dies.

L’exposició realitzada pels alumnes de 4º de Secundària de Mislata es va programar amb l’objectiu de mostrar el punt de vista dels joves sobre el drama dels refugiats i com plasmar-la en els diferents murals que ara s’exposen en la Casa de la Dona i l’institut La Moreria, amb el propòsit de sensibilitzar a tota la ciutadania.

La inauguració va estar presidida per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora d’Educació i Cooperació, Ana María Julián. L’alcalde va exigir al Govern que complisca el seu compromís d’acollir als refugiats i va mostrar el seu desig que aquesta situació acabe com més prompte millor i totes les famílies que fugen d’una guerra puguen tindre l’esperança d’una vida millor. Per la seua banda, Ana María Julián va felicitar als joves que han participat en aquesta gratificant experiència, al mateix temps que va anunciar que des del Consistori es promouran en anys successius aquestes activitats “perquè conscienciant als més joves és l’única manera que aquesta realitat canvie”.

En l’exposició també van estar presents el director del Centre d’Acollida a Refugiats de Mislata, Felipe Perales, i la coordinadora del Projecte Urbà Art per al Refugi, Elvira Taberner, qui va manifestar que a través de l’elaboració dels muntatges “es pretén la sensibilització dels alumnes i del públic que observa les obres”. Els alumnes del Col·legi Santa Creu se senten orgullosos de col·laborar en aquest projecte i que la gent puga veure com viuen els refugiats i crear sensibilització en la societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − huit =

bombers
Valencia activa