25n
25N
25N

La Setmana Santa Marinera inicia les seues activitats virtuals

La Setmana Santa Marinera inicia les seues activitats virtuals
25/03/2021 -

La Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València arranca aquest divendres l’emissió del serial i les activitats organitzades per a “mantenir viu l’esperit de la Festa Gran del Districte Marítim, unes celebracions d’interés turístic nacional que enguany no es viurà al carrer”.

A través de les seues xarxes socials, a les 20 hores del ‘Divendres de Dolor’, emetrà el primer dels deu documentals que s’inclouen en el serial ‘La Setmana Santa Marinera amb tu’, ha explicat en un comunicat.

Malgrat la suspensió d’actes processionals per la pandèmia, cadascuna de les corporacions de granaders ha organitzat en la parròquia a la qual pertanyen actes en homenatge a la seua imatge titular.

Així, els Granaders de la Stma. ‘Virgen de los Dolores Coronada’ celebraran a les 19.00 hores a l’Església de ‘Nuestra Señora del Mar’ una missa en la qual la imatge de ‘Nuestra Señora de los Dolores’ estrenarà la Corona que Orfebres Piró ha restaurat, una peça que va ser ja dissenyada per la família Piró a mitjan passat segle. A més, en aquesta celebració serà nomenat confrare d’honor 2021 el dissenyador de moda valencià Francis Montesinos.

A l’Església del Rosari a les 19.30 hores, la Real Confraria de Granaders de la Verge de la Soledat oferirà una Eucaristia en honor a la seua imatge titular, la Verge de la Soledat; mentre que a l’Església de ‘Nuestra Señora de los Ángeles’, la Corporació de Granaders de la Verge, que va iniciar dissabte passat el septenari en honor a la Verge dels Dolors, conclourà amb una Solemne Eucaristia a les 19.00 hores.

D’altra banda, des del dimecres i fins a aquest divendres, la Germanor de María Santísima de les Angoixes celebra a les 20.00 hores en la parròquia de Crist Redentor-Sant Rafael el Quinari per la Verge de les Angoixes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 13 =

museo prehistoria
museo prehistoria