25n
25N
25N

Arranca la 69 edició de la Setmana Santa de Benetússer

Arranca la 69 edició de la Setmana Santa de Benetússer
26/03/2018 -

Aquest cap de setmana ha arrancat el programa oficial d’actes de la 69 edició de la Setmana Santa de Benetússer, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial. El dissabte va tenir lloc la celebració del pregó que enguany va tenir com a pregonera a la diputada de Turisme Pilar Moncho Matoses. Mentre que el Diumenge, Benetússer va tornar a convertir-se a Jerusalem per a representar varis dels passatges de la vida de Jesús, entre ells la seua entrada a la ciutat santa.

Els actes van començar el divendres amb una missa en honor de la Verge dels Dolors i una posterior tamborada que va recórrer els carrers del municipi passant per les seus de les set confraries. Per al dissabte a la nit va quedar el pregó que enguany va ser a càrrec de Pilar Moncho Matoses, diputada de Turisme de la Diputació de València. Moncho va destacar en el seu discurs a la Setmana Santa de Benetússer com “una de les millors de València” a més de destacar el valor del perdó i la concòrdia.

Després del pregó va tenir lloc el concert de la Coral Mare de Déu dels Socors i l’actuació del grup “Versos al Vent”. Per a finalitzar el dissabte, la Confraria del Santíssim Crist de la Misericòrdia, acompanyada de la resta de les Confraries i Germandats, va efectuar el trasllat de la seua imatge fins a la seua seu.

Benetússer torna a convertir-se en Jerusalem

Com cada Diumenge de Ramos, Benetússer es va convertir a Jerusalem per a viure l’entrada de Jesús en aquesta ciutat a lloms d’un ruc. El matí va començar amb la benedicció dels palmells en la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment es va celebrar una missa i després d’ella va començar una processó en la qual l’Agrupació Cultural La Passió va representar diverses estampes sacres com a resurrecció de Lázaro o la sanació del leprós.

Després del recorregut, els actors de la Passió van representar en l’escenari de la plaça Cardenal Benlloch diverses de les escenes de la vida pública de Jesús com l’expulsió dels mercaders del Temple, els miracles de curació d’un home cec i predicacions amb paràboles com la del fill pròdig. L’acte, un dels més multitudinaris d’aquesta festivitat, va congregar a centenars de veïns i visitants de tota la comarca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 13 =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna