25n
25N
25N

Arranca la Setmana de la Paella amb la participació de 17 restaurants

Els comensals podran gaudir d’un menú tancat a un preu de 20 euros

Arranca la Setmana de la Paella amb la participació de 17 restaurants
06/06/2018 -

Del 6 al 17 de juny torna la ‘Setmana de la paella’ a València, la segona edició d’una iniciativa en què un total de 17 restaurants de la ciutat de València, Pinedo, El Saler i El Palmar, oferiran un menú especial el protagonista del qual és el plat valencià més reconegut internacionalment. Es tracta d’un certamen organitzat per l’Associació Wikipaella i que està inclòs en l’Agenda Gastronòmica de la ciutat, coordinada per Turisme València a través del Programa VLC Gastronomia. Ja es poden realitzar les reserves a través de la web www.semanadelapaella.com.

La regidora de Turisme i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, ha destacat que «comptar amb un dels plats més reconegut en el món, com és la paella, és un avantatge competitiu per donar visibilitat a València com a destinació gastronòmica. Per açò, estem treballant intensament per posicionar la paella valenciana, des de la seua elaboració tradicional i la qualitat del producte autòcton, associant-ho als costums, la cultura i la història valenciana».

«Gaudir d’una paella a València suposa delectar-se i compartir, en majúscules, no solament la mateixa paella valenciana, la seua elaboració i degustació, sinó també l’ambient distés, acollidor i familiar que ho embolica», ha exposat la regidora Gómez en la presentació d’aquest esdeveniment que ha tingut lloc en el restaurant Marina Beach València i en què també ha assistit el president de l’Associació Wikipaella, Guillermo Navarro, i representants de les marques col·laboradores d’aquestes jornades, cerveses Amstel, Denominació d’Origen Arròs de València i Artica Publicidad.

Durant 12 dies, els comensals podran gaudir d’un menú tancat que inclou amanida especial de la casa, paella valenciana o arròs a banda, una Amstel Oro i unes postres a un preu de 20 euros per comensal, amb un mínim de reserva per a dues persones. Alguns restaurants ofereixen, a més, un entrant de la casa que completarà un menú de 30 euros.

En aquesta edició participen els restaurants de València: El Famós, Casa Carmela, El Racó de la Paella, La Herradura, Casa Ripoll, Marina Restaurante del Marina Beach, La Marítima de Veles e Vents, Ca Duart, Goya Gallery, Palace Fesol, La Cigrona, Levante Valencia i Albufera SH Valencia Palace. Així mateix, participen: el restaurant Casa Borrás (Pinedo), Casa Carmina (El Saler), i els restaurants El Redolí i La Sequiota del Palmar. Dels 17 restaurants, tots distingits per Wikipaella, quatre (El Famós, Casa Carmela, El Racó de la Paella i El Redolí) han sigut reconeguts com a ‘Cullera de Fusta’, el màxim guardó de l’associació per cuinar a llenya.

Tots els restaurants compten amb el reconeixement de Wikipaella, a través d’un segell que garanteix l’autenticitat de la paella valenciana tradicional per la seua recepta, elaboració i servici. Aquest segell s’atorga gràcies a la participació dels usuaris, els qui aporten a través de les xarxes socials suggeriments i comentaris sobre locals, que des de l’Associació Wikipaella corroboren a través d”inspectors’.

ASSOCIACIÓ WIKIPAELLA

Wikipaella és una associació sense ànim de lucre que treballa pel coneixement i el reconeixement de les autèntiques paelles de la Comunitat Valenciana, aquesta labor és possible gràcies a la col·laboració dels seus usuaris i als seus ‘socis amics’ cerveses Amstel, Denominació d’Origen Arròs de València, Paelles Garcima, Fundació Turisme València i l’Agència Valenciana de Turisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

torrent