25n
25N
25N

La II Setmana Esportiva del barri de Natzaret arranca el 27 de maig

La II Setmana Esportiva del barri de Natzaret arranca el 27 de maig
24/05/2019 -

Des del 27 fins al 31 de maig té lloc la II Setmana Esportiva del barri de Natzaret, en la qual s’ofereixen multitud d’activitats i competicions gratuïtes, aptes per a totes les edats. Aquest esdeveniment es realitza al Poliesportiu Municipal Natzaret amb l’objectiu de promocionar l’esport en la zona. És una iniciativa impulsada per la Fundació Esportiva Municipal de València amb la col·laboració de 40 entitats diferents, entre les quals es troben col·legis, associacions i entitats esportives del districte municipal mateix.

Aquesta jornada abasta esports com natació, futbol, colpbol, parkour, tenis de taula, ball modern, judo i defensa personal, futbol i bàsquet en cadira de rodes, patinatge, waterpolo, ioga o dansateràpia, entre d’altres. També hi haurà diferents xarrades relacionades amb la importància de l’exercici físic per al desenvolupament dels diferents grups socials. Totes les persones que hi vulguen participar hauran d’inscriure’s prèviament al Poliesportiu Natzaret.

A més de la jornada de portes obertes, s’han organitzat activitats esportives amb els xiquets i xiquetes de diferents col·legis del barri, que enguany es duran a terme en horari lectiu per a aconseguir una major participació en aquestes, de forma que cada curs anirà amb el seu professorat. Així mateix, les activitats esportives per als diferents col·legis es duran a terme en diferents horaris i dies de la setmana, i es practicaran fins a deu modalitats esportives: natació, bàdminton, bàsquet, tir amb arc, parkour, waterpolo, rugbi, tenis de taula, colpbol i futbol. Totes estan impartides per professionals qualificats.

Les activitats per al dilluns 27 són: natació, de 10.00 a 11.00 hores; bàdminton, d’11.45 a 13.00; bàsquet, de 10.30 a 11.30 hores, i tir amb arc, de 15.10 a 16.20 hores. Així mateix, el dimarts també té lloc una activitat de tir amb arc de 15.10 a 16.20; bàsquet de 10.30 a 11.30, i parkour d’11.30 a 13.30. A més, el dimecres 29, de 9.00 a 12.00, hi haurà activitats de waterpolo, tir amb arc i rugbi.

D’altra banda, el dijous 30 comença la jornada amb tenis de taula d’11.45 a 13.00 hores; continua amb bàsquet, de 12: 00 a 13.00 hores, i colpbol, de 15.00 a 16.30. La setmana esportiva finalitzarà amb un partit de futbol, d’11.30 a 13.00 hores.

Entre les organitzacions participants es troba l’Associació Arca de Natzaret, l’Associació de Veïns de Natzaret i l’Associació de Veïns Natzaret Units, el Projecte NSD + Natzaret, CEAM Natzaret, Associació AMBIT, Col·legi La Nostra Senyora dels Desemparats, CEIP Juan Manuel Montoya, CCE Santa Magdalena Sofia, CEIP Ausiàs March, CD Waterpolo Túria, CD Atlètic Natzaret i el Club de Natació Bosco.

A més, també hi col·laboren desinteressadament altres entitats com el Club Bàdminton Sant Ferran, CB Penya-Roja, CB Petraer, CB Escalones, Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana, el Club de Futbol Americà València Giants, Eixample CF, Associació AVIVA, Centre de Dia per a Joves Malva-rosa, EAF València, Escola de Patinatge Ciutat de València, FESA, Federació de Tenis de Taula de la Comunitat Valenciana, Equip de Mesures Judicials de Medi Obert de l’Ajuntament de València, el Club de Tir amb Arc València, el Cau Rugbi València i l’Associació Parkour València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

programacion rialto
ficcions 2019-2020