caixa popular

La Setmana Ciclista Valenciana finalitzarà a la Plaça de l'Ajuntament

La Setmana Ciclista Valenciana finalitzarà a la Plaça de l'Ajuntament
05/02/2018 -

La tercera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana finalitzarà en la plaça de l’Ajuntament el pròxim 24 de febrer. Es tracta d’una prova dirigida exclusivament a dones ciclistes professionals, que eixirà des de Sagunt amb l’objectiu de recórrer 137 quilòmetres, travessant el port de L’Oronet fins a arribar a València. Així ho ha anunciat hui la regidora d’Esports, Maite Girau, en un acte celebrat en la seu de la Fundació Esportiva Municipal.

L’acte de presentació de la prova ha comptat amb la participació del director de la cita i president del Club Ciclista Escapada, Ruben Donet. La regidora Girau ha destacat la importància d’aquesta prova, especialment perquè es tracta d’una iniciativa dirigida a les esportistes dones amb l’objectiu de fer-les visibles en un àmbit en què tradicionalment han tingut menor presència que els hòmens, així com per a fomentar la pràctica de l’esport femení”.

La segona edició d’aquesta competició començarà el dia 22 de febrer i constarà de quatre etapes que, un any més, recorren les tres províncies de la Comunitat. La tercera etapa consta de 137 quilòmetres i és la més llarga de la carrera.

Com a novetat, enguany debuta en la prova l’equip femení de Movistar Team, que per primera vegada ha format un grup de dones. Junt amb aquest conjunt també concorren altres equips espanyols com Bizkaia-Durango, Hyundai Koryo Car o Suque-la Women´s Team, així com internacionals, procedents de tot Europa.

En total participen 29 equips de sis corredores cada un, el màxim permés per la Unió Ciclista Internacional (UCI). La Setmana Ciclista Valenciana és la primera cita marcada en el calendari europeu en la categoria de femenina.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris