25n
25N
25N

Es reforça la prioritat semafòrica de l'EMT en la confluència dels carrers de Pío Baroja i Manuel de Falla

Es reforça la prioritat semafòrica de l'EMT en la confluència dels carrers de Pío Baroja i Manuel de Falla
12/11/2020 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha habilitat una illeta amb semàfor en la confluència dels carrers de Pío Baroja i Manuel de Falla que separa en dues parts el pas de vianants existent, la qual cosa permetrà millorar la prioritat de pas que tenen els vehicles de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) en aquest encreuament en direcció cap al pont del Nou d’Octubre. Es tracta d’una actuació realitzada a petició de l’EMT.

Tal com s’ha informat des del Servici de Mobilitat, s’havia observat que amb el disseny anterior de l’encreuament, a pesar que la resta de la circulació tinguera senyalitzat el roig semafòric, era habitual que els vehicles particulars iniciaren l’arrancada en detectar el moviment de l’autobús de l’EMT. Cal tindre en compte que els autobusos urbans tenen en aquest punt la preferència de pas. Això produïa dificultats en l’EMT per a incorporar-se al seu carril en el Pont Nou d’Octubre en veure’s bloquejats els autobusos per la resta de vehicles, a part de les situacions d’inseguretat que això implicava.

Des de hui, la illeta permet que la via de servici de Pío Baroja per la qual circula l’EMT siga independent. A més, s’ha instal·lat un altre semàfor, el bàcul del qual per a vianants passa a roig cinc segons abans que el del segon tram del pas per als vianants. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 6.231 euros, a càrrec de l’EMT.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + dotze =