25n
25N
25N

Sis joves d'Alaquàs, a Polònia gràcies al programa Erasmus Plus

Sis joves d'Alaquàs, a Polònia gràcies al programa Erasmus Plus
15/10/2019 -

Ahir de vesprada, l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura junt al regidor de Joventut i Cooperació Internacional Javier Antúnez rebien a un grup de sis joves que, del 16 al 25 d’octubre, formaran part d’un intercanvi formatiu a la ciutat de Lublin a Polònia.

Aquest tipus d’activitats s’emmarquen en el programa Erasmus Plus de la Comissió Europea al que l’Ajuntament del nostre municipi participa activament des de fa anys. Una iniciativa de mobilitat internacional a la qual ja s’han sumat més d’una trentena de joves.

La trobada porta per títol “Impulsa el teu futur” i participaran concretament sis joves de Macedònia, sis de Polònia i sis d’Espanya (Alaquàs). El projecte d’intercanvi juvenil “Boost Your Future” està destinat a ser un joc per als joves. Es crearà un espai perquè els participants determinen els seus camins de desenvolupament individual en el camp socioprofessional, perquè puguen manejar-se millor en la vida diària i en el seu potencial futur, convidant-los a participar en diverses activitats educatives inspirades en mètodes actuals en forma de joc creatiu com: LARP / RPG / Storytelling.

A més, del 4 al 12 de novembre dues persones més participaran amb la mateixa entitat a Polònia en un seminari que porta per títol “Joves iniciatives”. Aquesta vegada la trobada versarà sobre quines metodologies apliquen les diferents entitats participants per a treballar amb joves actius en projectes de mobilitat internacional.

Previ a l’intercanvi, es va fer una visita de viabilitat del projecte a Polònia els dies 11 i 12 de setembre, on els líders de cada grup, es van ajuntar per a planificar l’estada de tots els joves el mes d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 8 =