25n
25N
25N

L'estadi del Túria acull la segona Jornada de la Divisió d'Honor Masculina

L'estadi del Túria acull la segona Jornada de la Divisió d'Honor Masculina
16/05/2018 -

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha presentat aquest matí la 2a Jornada de la Divisió d’Honor Masculina que tindrà lloc aquest dissabte 19 de maig en l’estadi del Túria. La regidora ha estat acompanyada pel president de la Federació Valenciana d’Atletisme, Vicente Añó, així com pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mislata, Antonio Arenas, i el director tècnic del club d’atletisme Fent Camí Mislata, Miguel Pineda, club amfitrió de la prova.

La recentment renovada pista d’atletisme del riu Túria compleix amb les exigències de la Federació Espanyola per a acollir proves de la màxima competició nacional. El club valencià es mesurarà al C A Tenerife, C A Nerja (Màlaga) i l’Oviedo Atletisme. La competició tindrà lloc aquest dissabte, entre les 17 i les 20.30 hores, i és d’accés gratuït per a tot el públic.

La responsable de l’àrea d’Esports, Maite Girau, ha destacat que «és un orgull que el Fent Camí vinga a les nostres instal·lacions per a disputar una competició tan important. Gràcies també a la Federació Valenciana per seguir confiant amb nosaltres. Ens encisa que tots els equips i federacions que ens visiten se senten satisfets i repetisquen».

Girau també ha volgut recordar la important inversió realitzada des de la seua regidoria per a millorar una de les instal·lacions esportives més emblemàtiques de la ciutat. «Hem realitzat una inversió important en la renovació de la pista. Era una reivindicació històrica de l’atletisme i l’hem atés. Però no ens quedarem ací i millorarem per als milers d’usuaris que té l’Estadi del Túria». Finalment, ha subratllat que aquesta competició és «un clar exemple de col·laboració entre municipis i administracions. Entre tots i totes treballem per a tenir un millor esport», i ha conclòs desitjant-li sort al club valencià en la competició, al mateix temps que animava al públic assistir a aquest espectacle esportiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar