caixa popular

Més de 500 persones participen en la segona edició del Picatrail

Més de 500 persones participen en la segona edició del Picatrail
07/05/2018 -

Un indret i paratge ben conegut i transitat per la societat picassentina, la urbanització del Pinar, era el punt de concentració per viure el Picatrail 2018. Un ambient previ espectacular de dorsals i participants, calfant i preparant-se per a recórrer les tres distàncies (i proves) de l’edició segona del Picatrail. Un total de 548 participants que van tindre l’oportunitat de córrer i caminar per un recorregut en què van poder gaudir de l’esport i veure paratges i vistes com ara les cinc pujades, la Cova de l’Àguila o la Cova Fumà i transitar pels senders del terme municipal de Llombai i Picassent.

I dels 301 participants en la 13 K un picassentí fou el primer a creuar la línia de meta, David Rodríguez, que en menys d’1 hora (00.59.01) i igual que l’any passat va volar en aquests 13 quilòmetres en què podem destacar també el veí, Mario Silla (7é classificat). En categoria femenina María Dolores Cortés Carmona (quarta classificada) fou la primera dona picassentina a arribar a meta secundada per Ivana Hervás (en quinta posició) en una prova guanyada per Maribel Ros amb un temps de 01.19.08.

Els valents i valentes de la 23 K, un total de 129, van completar la prova amb un millor temps de 01.55.31 a càrrec de Roberto Ramos. El primer picassentí i amb una més que meritòria tercera plaça fou Miguel Silla. La guanyadora en categoria femenina fou María José Espada.

Totes i tots en acabar la prova destacaren el recorregut, “atractiu i vistós per a la pràctica del trail”, condirien els participants, amb l’organització per part de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Picassent en què el seu regidor, Iván Mocholí, volgué destacar “l’immens treball fet pels nostres voluntaris, Protecció Civil, del club Picassent Corre i per descomptat a la Junta directiva del Pinar per la seua predisposició i involucració”, va comentar el regidor.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018