25n
25N
25N

Segueix la Música al Carrer este cap de setmana

A la plaça de les Drassanes i al Mercat de Colón

Segueix la Música al Carrer este cap de setmana
19/11/2016 -

El programa Música al Carrer oferix este cap de setmana l’actuació de la Societat Musical dels Poblats Marítims i de l’Agrupació Musical Sant Isidre,

La proposta del programa Música al carrer de la Regidoria de Cultura permetrà gaudir este cap de setmana de dos agrupacions musicals: la Societat Musical dels Poblats Marítims, que actuarà el dissabte 19 a la plaça de les Drassanes, i l’Agrupació Musical Sant Isidre, que interpretarà diverses peces el diumenge al Mercat de Colón.

Les dos actuacions començaran a les 17 hores en el marc del programa que ha impulsat l’Ajuntament amb la col·laboració de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL), i que es prolongarà fins al proper dia 11 de desembre.

Segons ha recordat la regidora de Cultura, Glòria Tello, “volem una ciutat de barris, on la cultura estiga ben present per tots els racons. La música és festa i celebració i en la seua essència està el ser compartida. Portar la música als barris és crear ciutat i teixir una xarxa d’alegria i connexió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =