25n
Orgull
Orgull

Sedaví destinarà el superàvit a un edifici multiusos i a la reducció del deute

Sedaví destinarà el superàvit a un edifici multiusos i a la reducció del deute
31/07/2018 -

L’Ajuntament de Sedaví ha aprovat una modificació de crèdit per portar endavant la construcció d’una part de l’edifici multiusos que es va projectar en 2010.

El nou espai, que en l’actualitat alberga l’aparcament municipal, situat al carrer València, albergarà les dependències de la Policia Local, el Jutjat de Pau i les oficines de Serveis Socials. El cost del projecte per a la construcció d’aquest nou edifici serà de 630.000 euros i està previst que acabe a finals de 2019.

L’objectiu principal del projecte és agrupar en un sòl municipal diferents serveis que permeten la integració i l’augment d’espais destinats a l’ús públic. És el cas dels serveis socials, hui distribuïts en petits despatxos disseminats pel consistori, que passaran a disposar un únic espai amb dependències més condicionades per millorar el servei d’atenció.

Aquest projecte de l’edifici multiusos es posa en marxa després que el Ministeri d’Hisenda donés el vist a l’Ajuntament per poder invertir el superàvit de Tresoreria en Inversions Financeres Sostenibles, sempre seguint uns criteris d’estabilitat pressupostària.

La regidoria d’Hisenda, encapçalada per l’alcalde J. Ferran Baixauli, continua treballant a millorar els comptes municipals. I en aquest sentit, la resta del Superàvit de Tresoreria es destinarà a reduir el deute de la localitat en un 12,21% el 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 6 =