25n
25N
25N

El sector comercial i de l'hostaleria de Llíria rebrà més de 670.000 euros per al foment de la seua activitat

L’Ajuntament aportarà inicialment amb fons propis un total de 214.000 euros

El sector comercial i de l'hostaleria de Llíria rebrà més de 670.000 euros per al foment de la seua activitat
26/02/2021 -

L’Ajuntament de Llíria destinarà per al foment de l’activitat del sector comercial de la localitat un total de 670.000 euros a través de fons propis i de subvencions d’altres administracions públiques.

L’alcalde Manolo Civera ha manifestat “el total suport del Consistori al teixit comercial del municipi, que amb aquests plans podrà veure minorats els efectes de la crisi econòmica originada per la pandèmia, a més que puguen sorgir noves iniciatives d’ajudes, tant de la Generalitat com les anunciades recentment pel Govern d’Espanya”.

El programa més important d’ajudes serà la línia Parèntesi del Pla Resistir finançat per la Generalitat Valenciana i la Diputació de València i en el qual l’Ajuntament edetà aportarà un total de 80.774 euros.

Està previst que el pròxim 3 de març es publique en el Butlletí Oficial de la Província la convocatòria d’aquestes ajudes directes als sectors més afectats per la pandèmia, i a partir del dia 4 ja es podran sol·licitar. En aquest cas, es contemplen 2.000 euros d’ajudes per cada persona treballadora en règim d’autònoma o microempresa, que s’incrementarà en 200 euros addicionals per empleada a càrrec seu.

El regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha destacat que l’Ajuntament de Llíria “està fent un gran esforç econòmic per a fer costat al sector i aportarà inicialment, amb fons propis, un total de 214.000 euros per al desenvolupament de diferents plans de foment de l’activitat comercial, amb la possibilitat d’augmentar-se en funció de les necessitats que sorgisquen”.

A més de les ajudes directes, es preveuen altres iniciatives que revertiran en benefici del comerç local. D’aquesta manera, es destinaran 31.000 euros per al Pla d’Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies, 38.000 euros per a campanyes de bons de consum i foment del teixit comercial, i 65.000 euros per a activitats de promoció i suport al sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − quatre =