25n
25N
25N

El secretari autonòmic d'Agricultura visita Picassent per conèixer les zones més afectades pel temporal

El secretari autonòmic d'Agricultura visita Picassent per conèixer les zones més afectades pel temporal
27/01/2020 -

Francisco Rodríguez Mulero, secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, va visitar ahir Picassent per conéixer les zones més afectades pel recent pas de la borrasca «Gloria» que ha causat grans desperfectes al nostre terme.

Mulero, qui va estar acompanyat per l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, el regidor d’Agricultura, Joan Vicent Aguado i els membres del sector agrari del municipi, va visitar algunes de les infraestructures més afectades així com també els cultius del kiwi i la taronja, que s’estenen per tot el terme, i que també han patit seriosos danys.

La primera edil li va traslladar la seua preocupació pels desperfectes ocasionats a conseqüència de la forta granissada que va caure a Picassent el passat 22 de gener i va manifestar que, «Des de l’Ajuntament anem a posar tots els mitjans per sumar els esforços necessari per tal d’avaluar les conseqüències i fer balanç dels danys ocasionats».

Recordem que el temporal ha afectat bona part de les infraestructures del cultiu del kiwi i les seues plantacions, donada la gran quantitat de pedra caiguda en algunes zones. També la segona temporada de la campanya de la taronja, que acaba de començar, s’ha vist afectada greument per l’impacte que ha tingut la pedra en el fruit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus