25n
25N
25N

S'uneix el baixador de la Font de Sant Lluís amb el barri de La Fonteta

S'uneix el baixador de la Font de Sant Lluís amb el barri de La Fonteta
15/05/2020 -

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que la Junta de Govern ha aprovat hui el projecte que recuperarà l’entorn del baixador de l’estació Font Sant Lluís, en el barri de Malilla, que uneix aquesta estació amb el barri de la Fonteta. El pressupost amb el qual comptaran aquests treballs ascendeix a 240.000€ i el termini d’execució serà de 2 mesos.

Sandra Gómez ha precisat que es construirà una vorera que unirà l’estació amb la plaça Music Cuesta, que se situa a uns 200 metres, enllaçant amb la vorera existent al carrer Vicari José Ramón. En el marc de recuperar espai públic per a les persones, la nova vorera tindrà un ample variable que va des dels 3 fins als 5 metres i comptarà amb escocells per a arbratge. “La il·luminació es resoldrà amb el trasllat dels fanals situats en la vorera nord a la nova vorera, alliberant espai en aquesta”, ha detallat.

El baixador es troba en el Camí Molí de les Fonts, a mig camí entre el pas inferior de la V-31 i la zona urbanitzada de la ciutat hospitalària de la Fe, “per la qual cosa es tracta d’una zona de pas de centenars de persones que es trobaven amb un espai per desenvolupar, ha advertit Gómez. Amb la finalitat de recuperar la zona i oferir un entorn digne a les persones usuàries d’aquest baixador, la vicealcaldessa ha recordat que l’any passat es va adequar la part que connecta amb La Fe.

“Construirem un tram de vorera de 4,5 m d’ample amb il·luminació, arbratge i mobiliari urbà amb l’objectiu de millorar en gran manera l’accessibilitat per als vianants entre tots dos centres neuràlgics”, ha ressaltat Gómez.

No obstant això, la regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana ha explicat que l’àrea situada a l’est de l’estació, on es troba el barri de la Fonteta, “es troba totalment desurbanitzada, únicament connectada mitjançant una vorera estreta en el marge nord del Camí Molí de les Fonts sobre la que se situen els fanals que il·luminen la zona”. A causa d’aquesta situació, els trajectes per als vianants continuen per la calçada, per davall del pont de la V-31, al costat d’una zona d’aparcament, fins a arribar a la plaça Músic Cuesta i carrer Vicari José Ramón, a la Fonteta.

Per això, amb aquest projecte la vicealcaldessa ha ressaltat que la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana “resol un problema de mobilitat que tenen els veïns i veïnes d’aquesta zona que podran gaudir d’un itinerari segur i de qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

museo prehistoria