25n
25N
25N

Es mantenen els festius escolars de març de Falles a València

Es mantenen els festius escolars de març de Falles a València
02/02/2021 -

El Consell Escolar Municipal de València ha decidit, per majoria, mantindre els festius escolars previstos al març –els dies 16, 17 i 18– malgrat la suspensió de les Falles per la situació de la pandèmia.

Durant la sessió, convocada amb caràcter extraordinari, hi ha hagut diversitat de propostes. Així, l’opció de mantindre el calendari, els dies 16, 17 i 18, ha resultat la més votada amb 14 vots.

La possibilitat de mantindre el 17 i 18 de març però canviar el tercer dia al 3 de maig ha comptat amb 8 vots, mentre que una tercera opció –passar els tres dies inicials al 29, 30 i 31 de març, per ser els dies previs a les vacances de Setmana Santa– ha tingut 6 vots.

Mantindre els dies festius era també la proposta defensada per l’Ajuntament, segons havia avançat la regidora d’Educació i presidenta del Consell Escolar Municipal, Maite Ibáñez.

L’edil justifica la postura en què, d’aquesta manera, es respecta la planificació escolar i la programació d’unitats didàctiques que ja estan coordinades des de principi de curs”.

“Volem donar suport a un desenvolupament de curs que siga el més eficient possible i que facilite la tasca de la comunitat educativa”, manté Ibáñez.

També ha defensat aquesta postura, entre altres representants, la del Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV), qui ha subratllat la importància de mantindre la programació didàctica prevista.

Així mateix, des d’aquesta organització sindical han incidit a Europa Press en què, “en un curs tan dur com l’actual, aqueixos dies festius vindran molt bé al professorat i als alumnes per a tindre un descans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =