caixa popular

S'incorporen 34 subalterns majors de 55 anys per a reforçar servicis

iStock.com/RomanBabakin

S'incorporen 34 subalterns majors de 55 anys per a reforçar servicis
28/11/2018 -

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha informat que l’Ajuntament ha incorporat un total de 34 subalterns a diferents servicis municipals a través del pla d’ocupació municipal per a majors de 55 anys, iniciativa de la Regidoria d’Ocupació. «Aquestes 34 persones que s’incorporen durant nou mesos a treballar en la institució tindran la tasca de millorar la vida dels veïns i veïnes de la ciutat a través del seu treball diari», ha dit Campillo.

Així, el servici d’Educació és el més beneficiat d’aquesta iniciativa en incorporar 12 persones, seguit del de Mercats, amb deu persones, Servicis Socials, amb cinc incorporacions, i Ocupació i Patrimoni Històric, amb 3 persones. Finalment, el servici de Patrimoni incorpora un nou subaltern.

El total de subalterns en aquests sis servicis al juliol de l’any 2015 era de 276 persones, mentre que hui dia, comptant aquestes incorporacions, sumen un total de 317 persones, la qual cosa suposa un augment del 14,85%.

Campillo ha destacat «la importància d’aquestes incorporacions pel fet de donar oportunitats a la generació oblidada, de majors de 55 anys, que es van quedar fora del mercat de treball durant la crisi». I, també, «per anar pal·liant la falta de personal a la que va condemnar l’anterior equip de govern a tots els servicis municipals, que redundava en una pitjor atenció i prestació de servicis a la ciutadania; una situació que ja està canviant».

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =