Es dupliquen les sancions per practicar botellot

Es dupliquen les sancions per practicar botellot
27/11/2018 -

El regidor de Comerç, Control Administratiu i Espai Públic, Carlos Galiana, ha donat a conéixer les xifres que el departament de Procediment Sancionador ha tramitat des de principi d’any 2018 amb motiu de la pràctica del botellot al carrer. Així, hui dia hi ha 523 expedients sancionadors tramitats, el que correspon a un import de 209.200 euros.

El total d’expedients corresponents a l’any 2018 és de 535, és a dir, que actualment hi ha 12 que estan oberts mentre acaba tota la tramitació de l’expedient. Aquesta xifra duplica la de l’exercici 2017, any en què la Policia Local va imposar 237 sancions, de les quals es va aprovar, per mitjà de la corresponent resolució sancionadora, un total de 162 liquidacions, per un import total de 64.800 euros.

El regidor Galiana ha dit que «per al Govern de la Nau és una prioritat treballar conjuntament amb els jóvens, els centres educatius, els hostalers i, especialment, amb els veïns i veïnes de València, per trobar solucions entre tots. Així mateix, el que està clar és que l’Ajuntament no defuig els problemes de convivència i actuem des de tots els fronts per maximitzar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de València, que és l’objectiu que busquem en totes les nostres accions diàries».

Galiana, recentment, es va reunir a Madrid amb la comissionada de l’oci de l’Ajuntament d’eixa ciutat per estudiar el model de treball que estan aplicant per millorar la convivència, «ja Madrid i València tenen els mateixos problemes en aquest àmbit i, per tant, les solucions a aplicar han de ser també semblants».

Finalment, Galiana ha assegurat que l’Ajuntament seguirà aplicant la normativa i seguirà treballant amb diverses propostes i opcions per disminuir aquesta pràctica amb campanyes de conscienciació ciutadana. «És un treball més a llarg termini, però que cal fer-lo», ha indicat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria