El contrabaix de l'OV, Javier Sapiña, interpretarà el "Gegant de Fusta" amb la banda municipal

Aquest diumenge a la sala Iturbi del Palau de la Música

El contrabaix de l'OV, Javier Sapiña, interpretarà el "Gegant de Fusta" amb la banda municipal
15/02/2019 -

La Banda Municipal de València dirigida pel seu titular Rafael Sanz-Espert, interpretarà este diumenge un programa molt rítmic i colorista en què a més, el públic tindrà l’oportunitat de veure una col·laboració molt especial, la de Javier Sapiña, solista de contrabaix de l’Orquestra de València, que interpretarà l’obra “El Gegant de Fusta” de Ferrer Ferran i que suposa l’estrena en versió per a banda de música. Es tracta d’una composició descriptiva, melòdica, amb ritmes suggerents i de molt colorit dedicada al mateix Sapiña per l’autor i, que va estrenar el contrabaixista i en versió simfònica en abril de 2017 amb l’Orquestra de València.

Les professores i professors de la centenària agrupació lírica, estrenaran també el pasdoble “Falla Plaça Doctor Collado” de Jose Alamá i “Alternàncies Simfòniques” de Francisco Arturo Bort Ramon. En la resta del programa figuren “Serenade” de Derek Bourgeois i “The Bolt” de Dmitri Xostakóvitx.

Javier Sapiña va perfeccionar els seus estudis de contrabaix amb Jeff Bradetich a Chicago i amb Franco Petracchi a Ginebra. És membre fundador de l’orquestra de cambra Collegium Instrumentale, del Grup Instrumental de València, del Quartet Vesperale i del Zinger Septet. També ha sigut ajuda de solista de l’Orquesta Filarmónica de Gran Canaria, professor del Real Conservatorio Superior de Música de Madrid i del Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − un =

Festes Torrent 2019