caixa popular

Santamaría: "Puig i Oltra han de deixar-se de paraules osques i exigir la dimissió de Rodríguez de tots els seus càrrecs, tal com li demanaven al PP"

Santamaría: "Puig i Oltra han de deixar-se de paraules osques i exigir la dimissió de Rodríguez de tots els seus càrrecs, tal com li demanaven al PP"
29/06/2018 -

El Secretari General del Grup Popular en Les Corts, Luis Santamaría, ha demanat a Puig i Oltra “que es deixen de paraules osques i siguen contundents exigint la dimissió de Rodríguez i la resta de detinguts de tots els seus càrrecs públics, tal com exigien al PP”.

Santamaría ha mostrat la “profunda decepció que produeix l’actitud del PSPV i Compromís, o el que és el mateix Puig i Oltra, que no estan a l’altura de la gravetat dels fets que s’estan produint després de la detenció de sis persones, entre elles el president de la Diputació de València”.

El portaveu popular ha explicat que “s’han produït tres coses d’extrema gravetat en les últimes 48 hores: s’ha minimitzat la importància d’uns fets amb sis detinguts, s’ha criticat el desplegament policial intentant minimitzar-ho i qualificant-ho de desproporcionat. És evident que quan es tracta de casos que afecten aconsegueix al PSPV o Compromís la vara de mesurar és molt diferent. El que demanem és que es deixen de paraules buides i abandone l’acta, l’alcaldia, l’acta com a diputat provincial i que deixe de ser president, que abandone tots els càrrecs públics. Qualsevol altra qüestió són mitges tintes, independentment del moment judicial”.

Luis Santamaría ha denunciat que des de l’Ajuntament d’Ontinyent “s’està convocant per a donar un aplaudiment de benvinguda i una recepció calorosa a l’encara alcalde quan acudisca a l’ajuntament. Alguna cosa que està molt lluny d’allò que prometien quan deien que venien a alçar la hipoteca reputacional. En tres anys de govern del Botànic tenen 24 imputats per temes de finançament irregular, sis detinguts, dos ministeris de l’època de Zapatero investigats, quatre jutjats analitzant aquestes situacions, la senyora Narbona presidenta del PSOE en el punt de mira… Açò va més enllà de l’ètic i l’estètic. Han de deixar-se de bromes, mitjanes negres i paraules buides i prendre decisions, les mateixes que se’ns han exigit al PP i les mateixes que ha adoptat el PP quan ha afectat la seua pròpia militància. Demanem que actuen igual que quan se’ns exigia al PP que reaccionàrem en el minut zero, fins i tot abans de la imputació i així ho vam fer. Mateixes circumstàncies, mateixa vara de mesurar. No pot seguir ni un minut més”.

Luis Santamaría ha indicat que “ens crida l’atenció la falta d’eficàcia dels mitjans engegats pel conseller Alcaraz per a lluitar contra la corrupció i per la transparència. No sabem on estan aqueixos algorismes per a detectar i prevenir aquestes situacions o l’agència antifrau. Oltra és un exemple d’hipocresia. Ha d’aplicar aqueixa contundència que afirma”.

El representant popular considera que “el PSPV té un greu problema intern on hi ha un grup obstinat a minimitzar al senyor Puig. Des de fa unes setmanes veiem que la llum del senyor Puig s’està apagant a poc a poc, Ferraz va desautoritzar unes declaracions de Puig en les quals minimitzava les detencions, el nomenament del delegat del govern o ara el grup socialista del mateix municipi d’Ontinyent mobilitzant-se en contra de l’opinió del president de la Generalitat. Succeeix el mateix que amb Sánchez, venia a canviar el sistema de finançament i ara “donde dije digo digo Diego”. Ací venien a alçar la hipoteca reputacional i l’única cosa que han fet ha sigut ampliar el termini de la hipoteca reputacional no sé a quants anys”.

Finalment, Luis Santamaría ha assenyalat que “no poden deixar d’adoptar les mesures i la contundència necessària que han exigit al PP, aplicant una doble vara de mesurar que els ciutadans no accepten i no entenen. Demanem que complisquen amb el que deien i dimitisquen les persones afectades de tots els càrrecs. Ens preguntem què ha de succeir en aquesta Comunitat perquè Oltra parle amb el senyor Puig, no és suficient que es detinga al president de la Diputació perquè parlen? És inexplicable que encara no s’haja actuat”.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC