25n
25N
25N

Sanjuán: "Enguany els estalvis municipals sí que es destinen a combatre la Covid i invertir a la ciutat"

Sanjuán: "Enguany els estalvis municipals sí que es destinen a combatre la Covid i invertir a la ciutat"
18/05/2021 -

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de València, Borja Sanjuán, ha explicat aquest matí en roda de premsa que enguany “els romanents municipals sí que es destinaran a combatre els efectes de la COVID i invertir a la ciutat”.

En aquests termes ha valorat l’acord aconseguit pel Govern del Rialto per a destinar els estalvis municipals a “reactivar l’activitat econòmica de la ciutat a través de la quarta modificació del pressupost, per valor de 47 milions d’euros”.

Aquest acord, que s’aprovarà en la Junta de Govern d’aquest divendres, posteriorment en la Comissió d’Hisenda i, finalment, en el Ple Municipal d’aquest mes, permetrà injectar recursos per a combatre la desocupació juvenil, incrementar l’ajudes als comerços o augmentar les ajudes socials.

Igualment, els organismes municipals també rebran inversions per a compensar la pèrdua d’ingressos derivats per la pandèmia, així com inversions en els barris de la ciutat necessàries per a millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns.

Borja Sanjuán ha manifestat que amb aquesta quarta modificació de crèdit s’ha produït “una fita rellevant en aquest ajuntament”. “Al final i després de les normes tan estrictes que el ministre Montoro va establir sobre València i de plantejaments diferents, enguany sí els estalvis municipals estaran al servei de la reactivació econòmica de la ciutat i per a ajudar els veïns i veïnes a fer front a les conseqüències de la pandèmia”, ha incidit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + nou =