tros al plat

Sanitat convoca la línia de subvencions “Intervenció en barris” amb 20.000 euros

Sanitat convoca la línia de subvencions “Intervenció en barris” amb 20.000 euros
13/07/2017 -

La Regidoria de Sanitat i Salut ha convocat, a través del Servici de Drogodependències (PMD/UPCCA-València), una línia de subvencions en suport de les ONG, associacions de veïns i associacions juvenils. Amb la denominació “Intervenció en barris” (INBAS), les ajudes disposen d’un pressupost global de 20.000 euros.

La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, ha explicat que les actuacions del Pla Municipal de Drogodependències estan encaminades “a eliminar o modificar els factors de risc associats al consum de drogues o a altres conductes addictives amb la finalitat d’evitar que es produïsquen, se’n retarde l’inici o es convertisquen en un problema per a la persona o el seu entorn”.

De fet, una de les estratègies preventives assajades en l’àmbit de l’oci i el temps lliure és la denominada generació d’alternatives, que entre altres objectius “busca incrementar els coneixements i modificar les actituds davant de les drogues, amb programes comunitaris destinats a adolescents i joves, amb l’objectiu fonamental d’oferir alternatives d’oci que es constituïsquen com a opcions davant de les addiccions”.

L’objecte d’esta convocatòria és regular el règim de subvencions a les entitats d’interés social i sense ànim de lucre per a desenvolupar programes d’activitats preventives en conductes addictives durant el temps d’oci al municipi de València. La seua finalitat és impulsar la cooperació entre la iniciativa social i l’Administració local, en l’àmbit de la prevenció de les addiccions, per a optimitzar els recursos existents, coordinar i complementar les actuacions municipals que es desenvolupen des de la Regidoria de Sanitat i Salut, i impulsar i donar suport a les actuacions de la iniciativa social i el moviment associatiu per a millorar les condicions de vida de col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat social.

El termini per a la presentació de projectes per a la “Intervenció en barris” (INBAS) finalitza el dia 26 de juliol de 2017, mentre que l’execució dels projectes serà fins a final de l’any 2017. Tota la informació relacionada amb la convocatòria de subvencions està disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament de València.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia