25n
25N
25N

Sanitat publica el dilluns les llistes provisionals d'ocupació temporal de la borsa d'institucions sanitàries

Sanitat publica el dilluns les llistes provisionals d'ocupació temporal de la borsa d'institucions sanitàries
17/05/2019 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública publica dilluns que ve, 20 de maig, l’actualització de les llistes provisionals d’ocupació temporal de la borsa d’institucions sanitàries, cinc mesos i mig després que finalitzara el termini de presentació de sol·licituds telemàtiques. Les llistes es poden consultar en la pàgina de la Conselleria de Sanitat.

Per a aquesta edició, número 16, Sanitat ha rebut quasi 60.000 sol·licituds d’incorporacions i nous mèrits obtinguts fins el 31 d’octubre de 2018. Així mateix, s’ha incrementat en un 41,88% el nombre d’integrants en la borsa, passant de 117.081 l’any 2015 als 155.563 integrants que es comptabilitzen l’any 2019, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Un dels objectius és aconseguir disposar de les llistes de l’edició 16 amb les noves incorporacions i els mèrits actualitzats abans que finalitzen les contractacions derivades del pla de vacances.

En aquest sentit, des de Sanitat s’ha realitzat un gran esforç per part de les direccions territorials de Sanitat i el departament de salut d’Alcoi, coordinats per la Direcció General de Recursos Humans, per a publicar la borsa d’ocupació en menys de sis mesos, prioritzant les tasques d’actualització i depuració i aconseguint finalitzar en un temps rècord.

D’altra banda, s’han incorporat les puntuacions corresponents a les notes dels 54 concursos oposició la fase de la qual d’oposició està conclosa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

museo prehistoria