25n
25N
25N

Sanitat explica als sindicats la seua actuació i recapta els seus suggeriments per a reconéixer als professionals

Sanitat explica als sindicats la seua actuació i recapta els seus suggeriments per a reconéixer als professionals
09/04/2020 -

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha mantingut aquest dimecres una reunió de tres hores amb els sindicats per a donar-los compte de les actuacions que s’han realitzat davant la Covid-19 i la distribució de material de protecció, així com per a recaptar les seues propostes sobre com donar un reconeixement als professionals per la seua actuació en aquesta crisi sanitària.

Barceló, en la roda de premsa per a explicar l’evolució de la pandèmia de la Comunitat Valenciana, ha assenyalat que en la reunió van participar a més el sotssecretari, David Fernández Martíne, i la directora general de Recursos Humans, Carmen López Delgado, la sotssecretària i altres directors i durant les tres hores que va durar se’ls va oferir “totes les explicacions exhaustivament” de les actuacions realitzades.

Així mateix, ha assenyalat que es van recollir les seues propostes per a donar un reconeixement als professionals laborals encara que la conselleria encara no ha arribat a cap conclusió perquè encara està “recopilant suggeriments”.

Sobre aquest tema, ha aclarit que ja s’han distribuït per tots els departaments el material arribat en l’últim avió procedent de la Xina, que incloïa 506.800 mascaretes quirúrgiques, 994.450 guants, 216.860 vestits de protecció EPI i 60.000 ulleres de protecció ocular, i que està dijous a la vesprada previst que aterre el cinqué avió amb càrrega adquirida directament per la Generalitat, i que no pot avançar fins que no es verifique el seu contingut. A això, cal sumar el material aportat per l’Executiu.

Per això, ha comentat que pot haver-hi alguna manca “puntual” que es resoldrà “en qüestió d’hores” a mesura que els departaments vagen repartint aqueix material tant entre professionals d’atenció primària com hospitalària i en aqueix cas ha demanat als afectats que el comuniquen a les gerències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + sis =