25n
25N
25N

Sanitat destina 2,5 milions d'euros en ajudes als municipis per a la millora dels centres d'atenció primària

S’obri el termini de convocatòria perquè els ajuntaments puguen sol·licitar aquestes ajudes, les quals seran fins al 100% de l’import sol·licitat, amb un màxim de 100.000 euros

Sanitat destina 2,5 milions d'euros en ajudes als municipis per a la millora dels centres d'atenció primària
23/04/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha obert el termini de convocatòria perquè els ajuntaments de la Comunitat Valenciana puguen sol·licitar les ajudes destinades a la intervenció arquitectònica en els locals destinats a la prestació d’assistència sanitària en atenció primària.

Així, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica la resolució amb les bases i requisits establerts per a poder optar a aquestes subvencions: consultar aquí. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 23 de maig de 2021.

Per a enguany, la Conselleria de Sanitat té pressupostat un import de 2.500.000 euros en ajudes destinades a la millora i la reforma dels centres d’atenció primària, dependents de Sanitat, i que estan situats en els municipis de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, la subvenció que s’atorga és fins al 100% de l’import sol·licitat, i el límit màxim d’ajuda està establert en 100.000 euros. D’altra banda, el nombre màxim de projectes subvencionables en cada convocatòria per ajuntament és de dos.

Les subvencions estan destinades a la intervenció arquitectònica, que significa tota aquella obra de reforma, reparació, restauració i rehabilitació, així com les de conservació i manteniment.

D’altra banda, poden obtenir a aquestes ajudes aquells ajuntaments que ostenten la titularitat patrimonial del local en el qual es durà a terme la intervenció arquitectònica, i que disposen d’un projecte d’obra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 16 =