25n
25N
25N

Sanitat constitueix una Mesa de Diàleg amb el sector de l'hostaleria i l'oci per a “una desescalada amb cautela i mesura”

Sanitat constitueix una Mesa de Diàleg amb el sector de l’hostaleria i l’oci per a “una desescalada amb cautela i mesura”

Sanitat constitueix una Mesa de Diàleg amb el sector de l'hostaleria i l'oci per a “una desescalada amb cautela i mesura”
16/02/2021 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha mantingut aquest dimarts una reunió amb els principals representants del sector de l’hostaleria i l’oci amb l’objectiu d’analitzar i planificar les mesures que recollirà el pròxim pla de desescalada a partir de l’1 de març en la Comunitat Valenciana.

Barceló ha plantejat la necessitat que siga una desescalada “amb cautela i amb mesura”, ja que “l’objectiu és poder obrir els locals d’hostaleria i oci amb total seguretat tant per als propis hostalers com per a la ciutadania”.

A la trobada han assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur), Manuel Espinar; el president de la Federació d’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (Fotur), Víctor Pérez; el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro.

Des del sector de l’hostaleria i l’oci han volgut destacar el seu “compromís ferm amb la salut dels ciutadans, perquè sense salut no hi ha economia”. La consellera, per part seua, ha volgut agrair la seua comprensió i col·laboració amb les mesures adoptades.

Desescalada en l’àmbit esportiu

D’altra banda, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i el conseller d’Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà es reuniran dijous que ve per a valorar i preparar un full de ruta per a la desescalada del sector esportiu valencià. La intenció de totes dues conselleries és treballar conjuntament amb els representants del món de l’esport per a preparar la desescalada de restriccions en aquest àmbit durant les pròximes setmanes, sempre tenint en compte el context sanitari a cada moment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 2 =