25n
25N
25N

Sanitat confirma 15 contagis nous a la Comunitat Valenciana, 12 ancians d'una residència

Sanitat confirma 15 contagis nous a la Comunitat Valenciana, 12 ancians d'una residència
10/03/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal ha confirmat aquest dimarts 15 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana, en concret a Alacant i València, 12 d’ells ancians d’una residència de majors d’aquesta última província que estan aïllats a les seues habitacions.

Amb aquesta xifra, el nombre de contagis produïts en aquesta autonomia ascendeix a 65, entre els quals hi ha 63 casos actius, dos d’ells greus. Així ho ha assenyalat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en una roda de premsa en la qual ha oferit les últimes dades, entre ells, que hi ha 59 professionals sanitaris en aïllament preventiu en els seus domicilis.

D’aquests 15 nous casos, 12 són positius detectats en una residència de persones majors de la província de València, tots ells lleus i que estan aïllats a les seues habitacions. En el centre s’ha activat el protocol establit pel Ministeri.

Dels altres tres casos restants, dos s’han registrat a la província d’Alacant i es tracta d’homes que estan ingressats amb pneumònia no greu. D’un d’ells es desconeix l’origen del contagi i del segon es tracta d’un cas secundari d’un positiu anterior.

Per tant, dels 63 casos actius, hi ha tres a la província de Castelló, 42 en la de València i 18 a Alacant. Un total de 33 de les persones afectades són a les seues cases, 18 ingressades i la resta són els 12 ancians de la residència. En total, s’han registrat 1.412 casos negatius.

En els 65 casos comptabilitzats s’inclou l’home mort amb coronavirus a l’Arnau de Vilanova i el primer contagiat detectat a la Comunitat, que ja ha sigut donat d’alta de l’Hospital de la Plana de Vila-real (Castelló).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =