25n
25N
25N

Sanitat anuncia que en sis mesos començaran els exàmens de les 13.000 places que ha tret a concurs

Sanitat anuncia que en sis mesos començaran els exàmens de les 13.000 places que ha tret a concurs
17/05/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha comunicat a les organitzacions sindicals del sector que, en un termini de sis mesos, començaran els primers exàmens corresponents a les oposicions de 2017, 2018 i 2019.

Així ho han explicat representants de la Conselleria en la mesa sectorial de Sanitat, que han recordat que la quantitat de places que abasten aquestes tres oposicions supera les 13.000. Abans d’eixa data, entre juny i juliol, es publicarà la llista d’adjudicacions de 600 places d’infermeria que, passat l’estiu, s’incorporaran als seus treballs en la sanitat pública valenciana.

El departament de Recursos Humans també ha atés en aquestes últimes setmanes més 16.000 reclamacions en referència a la gratificació extraordinària que es va lliurar a més de 40.000 empleats i empleades fa uns mesos. Un treball que segueix avant perquè cap treballador o treballadora del sector públic sanitari valencià quede sense resposta.

Paral·lelament, la Conselleria està ja preparant tot el pla de vacances i reforços perquè aquest estiu es desenvolupe per als treballadors i treballadores de la sanitat valenciana amb la major normalitat possible. Tot això mentre es prepara el pla de reforç de places que va anunciar el president de la Generalitat, Ximo Puig, per a incrementar els efectius, especialment, en Atenció Primària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − sis =