25n
25N
25N

Sandra Gómez: 'El nostre objectiu és tenir serveis d'ocupació més eficaços perquè València siga una ciutat d'oportunitats'

Un de cada tres usuaris de València Activa s’ha incorporat al mercat laboral

Sandra Gómez: 'El nostre objectiu és tenir serveis d'ocupació més eficaços perquè València siga una ciutat d'oportunitats'
27/12/2017 -

València Activa aglutina una àmplia oferta en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació que, liderada per la Regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha aconseguit reduir l’atur de manera notable en la nostra ciutat. Concretament, 980 persones van trobar ocupació durant el mes de novembre, registrant la millor xifra de desocupació dels últims cinc anys. I és que, des de principi d’any, un de cada tres usuaris d’aquest servei municipal s’ha incorporat al mercat laboral, gràcies a diferents iniciatives que s’han impulsat, com Barris per l’Ocupació, l’Agència d’Ocupació València Activa o diversos plans d’ocupació social, entre altres innovadors projectes.

Davant aquestes dades, la regidora Sandra Gómez ha valorat positivament el treball realitzat, i ha ressaltat que ‘durant els dos anys i mig que portem en el Govern, les polítiques tant de la Generalitat Valenciana, com de València Activa ha tingut un paper fonamental en el descens del nombre de persones aturades registrades’, doncs parlem del voltant de 11.000 persones que han accedit al món laboral enguany.

D’aquesta manera, el Pla Estratègic d’Ocupació 2017-2020 de l’Ajuntament de València continuarà apostant per millorar la integració laboral en aquells sectors de la població més vulnerables i, per tant, que més dificultats troben a l’hora d’accedir al mercat laboral. En aquest sentit, els esforços se centraran en els aturats majors de 50 anys, els joves menors de 30 anys o els aturats de llarga durada, a través d’un total de 250 accions i projectes com Anem i Oportunitats, així com més de 22 estratègies en les quals treballaran tant l’Ajuntament, com els sindicats, la universitat i el món empresarial per a fomentar l’ocupació en la nostra ciutat.

Gómez ha destacat, així, que ‘el nostre objectiu és tenir serveis d’ocupació més eficaços i eficients perquè València siga una ciutat d’oportunitats. A la fi de mes podrem tenir una valoració de les contractacions que de forma directa o indirecta s’han produït mitjançant els serveis socials de València Activa’. No obstant això, i davant totes les dades positives que arriben, la regidora de Desenvolupament Econòmic ha assegurat que ‘ens permet ser prudentment optimistes de cara al pròxim 2018, on incrementarem els esforços en matèria d’ocupació’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 11 =

bombers
CCCC
bombers