25n
25N
25N

Sandra Gómez impulsarà un Ajuntament del segle XXI amb l'agilitació de tràmits per a afavorir l'activitat empresarial

Sandra Gómez, candidata a l’alcaldia del Partit Socialista, assumeix aquest compromís en una trobada amb el sector empresarial, en el qual la direcció de CEV València ha sol·licitat que, si accedeix a l’alcaldia, mantinga “eixa actitud i interlocució que ha vingut demostrant durant aquests anys en què ha sigut Regidora de Desenvolupament Econòmic”.

Sandra Gómez impulsarà un Ajuntament del segle XXI amb l'agilitació de tràmits per a afavorir l'activitat empresarial
21/05/2019 -

A aquesta la trobada, Sandra Gómez ha destacat que “per als socialistes és molt important que València siga una ciutat emprenedora” i per a això, la ciutat ha de “comptar amb un ajuntament emprenedor”.

Així, ha apostat per dur a terme les reformes que permeten “eliminar la burocràcia” perquè qüestions com les llicències “deixen de ser un impediment per al desenvolupament l’activitat econòmica d’aquesta ciutat”. Així, ha destacat que “el nostre Ajuntament ha d’estar a l’altura de la capacitat que té aquesta ciutat parar impulsar noves i bones iniciatives”.

Gómez ha remarcat que “el sector empresarial tindrà al seu costat a una alcaldessa que entén que el marc de col·laboració públic-privada és el que ens fa avançar i progressar junts com a societat”.

Per a això, les inversions i el treball de l’Ajuntament de València s’orientaran a desenvolupar un model econòmic sostenible i intel·ligent, que genere rendibilitat i impacte econòmic positiu per a la ciutat. “Ja ho hem fet en turisme, generant un model sostenible a través de diàleg i la col·laboració pública privada, i ho volem fer ara en matèria d’innovació” ha assegurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =