25n
25N
25N

Sandra Gómez: «La crisi de la COVID-19 no frenarà la recuperació del Cabanyal-Canyamelar»

Gómez i Dalmau mantenen una reunió telemàtica per a realitzar un seguiment dels treballs encomanats a la societat gestora del pla

Sandra Gómez: «La crisi de la COVID-19 no frenarà la  recuperació del Cabanyal-Canyamelar»
07/04/2020 -

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha participat en una reunió telemàtica del Pla Cabanyal- Canyamelar en qualitat de presidenta de la societat gestora, junt amb el vicepresident de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau. A la reunió també ha assistit el gerent de la societat, Vicent Gallart.

En finalitzar la reunió, la vicealcaldessa ha comunicat que la trobada s’emmarca dins del “seguiment normal de l’activitat i la coordinació amb la qual estan treballant les dues administracions”. Així mateix, ha valorat que “existeix una voluntat conjunta d’avançar en la recuperació del barri” i ha assegurat que “la crisi de la COVID-19 no el frenarà”.

Així, Sandra Gómez ha explicat que en esta reunió s’ha dut a terme “el seguiment dels treballs encomanats” i “els avanços de la Unitat Tècnica encarregada d’abordar la solució a Bloc de Portuaris”. Qüestió que, ha remarcat, “constitueix una prioritat tant per a l’Ajuntament com per a la Generalitat Valenciana”.

De la mateixa manera, ha destacat que Pla Cabanyal-Canyamelar “serà un agent clau en la revitalització del barri” així com en “el seu futur amb la pròxima aprovació del Pla Especial”.

Segons ha precisat, les dos administracions “coincideixen a continuar la línia d’atorgar-li més autonomia i capacitat de gestió a l’entitat perquè el futur del Cabanyal-Canyamelar siga administrat des de la proximitat”.

La vicealcaldessa ha volgut “llançar un missatge de tranquil·litat” a les veïnes i veïns del barri remarcant que “malgrat que la ciutat viu un moment difícil, hi haurà un dia després i, en eixe horitzó, la nostra prioritat continuarà estant millorar la qualitat de vida de barris com el del Cabanyal-Canyamelar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + onze =