25n
25N
25N

Sandra Gómez assegura que l'obertura del Parc Central suposa "una fita en la transformació de València

Sandra Gómez assegura que l'obertura del Parc Central suposa "una fita en la transformació de València
16/12/2018 -

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assegurat en un comunicat aquest diumenge que l’obertura del Parc Central suposa “una fita en la transformació de València” que, ha apuntat, “culminarà amb el soterrament de les vies del tren”.

Gómez ha felicitat l’edil d’Urbanisme, Vicent Sarrià, pel treball que ha desenvolupat aquests anys per a fer realitat aquesta obertura. Així, ha recordat que Sarrià ha sigut l’encarregat de coordinar el projecte, la reparcel·lació dels solars edificables i la negociació amb el Ministeri de Foment.

Així mateix, ha reivindicat que València “necessita que el Govern d’Espanya invertisca en la modernització de les infraestructures ferroviàries, de la mateixa manera que en altres ciutats”. Així, ha assenyalat que “independentment del color polític, aquestes inversions haurien d’estar garantides com una qüestió d’Estat per a garantir la cohesió social”.

En aquest sentit ha aplaudit que el ministre de Foment, José Luis Ábalos, anunciara que posarà en marxa l’estudi informatiu per al soterrament de les vies de Serradora en la seua alternativa 2. “Un pas fonamental per al Corredor Mediterrani”, ha ressaltat

Un anunci que, en opinió de Gómez, “demostra l’aposta del govern d’Espanya per resoldre el dèficit inversor que pateix històricament la nostra ciutat”. A més, ha considerat que la visita de Ábalos aquest dilluns és “una demostració més que València és prioritària per al Govern”.

“Estem en una legislatura de transició en la qual s’han resolt problemes socials i s’han desembossat multitud de projectes que transformaran la ciutat en els pròxims quatre anys”, ha assegurat la candidata socialista a l’Alcaldia qui ha posat de manifest que quan governen els socialistes “València progressa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + divuit =

CCCC
torrent