25n
25N
25N

Sancionen a Cullera a una dona que va abandonar andròmines en un parc infantil fins a quasi "envair-lo"

Sancionen a Cullera a una dona que va abandonar andròmines en un parc infantil fins a quasi "envair-lo"
05/09/2019 -

La Policia Local de Cullera (València) ha localitzat i sancionat a la persona que dissabte passat va abandonar andròmines en uns contenidors confrontants a un parc infantil del Faro, en una quantitat escampada en la via pública que va arribar a “envair” part de la zona d’esbarjo.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, “aquesta acció incívica, que lamentablement no és aïllada, va satisfer la paciència” del regidor de Neteja Viària i Recollida de Residus Sòlids Urbans, Salva Tortajada, qui “va constrényer” a la Policia Local perquè investigara els fets, localitzara a la persona responsable i aplicara la sanció corresponent.

Després de les perquisicions efectuades pel cos policial, finalment aquest dimecres es va poder arribar fins a l’autora dels fets, una veïna de la zona que suposadament “per comoditat pròpia” havia decidit deixar les andròmines en el contenidor “més pròxim” al domicili.

En total, la veïna va deixar al costat del parc mobles, caixes, palets i fins a un matalàs malgrat que Cullera compta amb un servei de recollida a domicili que es pot usar cridant a l’Ajuntament i un Ecoparc en el qual depositar aquest tipus de residus.

La infractora s’enfronta a una sanció de fins a 450 euros per infringir l’ordenança de Policia i Bon Govern. Tortajada ha denunciat que són molts els veïns que “per simple peresa, prefereixen abandonar les andròmines en la via pública sabent que no és el lloc per a això”. Per aqueix motiu, ha advertit que les actuacions policials d’aquesta índole “continuaran repetint-se”.

El regidor retrau l'”incivisme d’uns pocs que perjudica la imatge de la ciutat i a la convivència de tots”. “Des de la Regidoria estem fent un enorme esforç per a millorar el servei i la ciutadania paga uns impostos molt alts per a costejar-lo. No podem permetre que l’actitud d’una minoria tire tot això per terra”, ha recalcat.

Tortajada ha lamentat que “a tota hora del dia i en diferents punts de la ciutat sempre hi haja algun incívic que deixe electrodomèstics, matalassos o altres estris en els contenidors”. “Els serveis de recollida actuen el més ràpid possible per a eliminar-los, però encara així hi ha moments en què es desborden. Seria més senzill si la gent es comportara com toca perquè no és més net el que neta sinó el que menys embruta”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dotze =

museo etnologia
ficcions 2019-2020