caixa popular

Sánchez arrasa en les Primàries del PSOE

Sánchez arrasa en les Primàries del PSOE

Les primàries del PSOE per fi han arribat. En unes primàries en les quals han participat un 77% de tots els militants, han parlat i amb molta claredat. Amb un 97% escrutat, Pedro Sánchez guanya les Primàries del Partit Socialista. Sánchez guanya amb un 50,06% enfront de Susana Díaz amb un 40,10% i Patxi López amb un 9,84%.

En concret, a la Comunitat Valenciana, Sánchez ha arrasat totalment. La única comunitat autònoma on Díaz s’ha imposat clarament ha sigut Andalusia. El missatge “No és no” ha calat sens dubte en tots els militants. Ara el PSOE encapçala un nou rumb i Sánchez torne a prendre les regnes del partit.

En la nostra terra, Sánchez ha obtingut més del 60% del suport de tots els valencians. Localitats com Torrent o la ciutat de València han parlat molt clar i volem a Sánchez com a nou secretari.

Després de la seua dimissió del passat octubre, és sens dubte tota una autèntica revelació que avui haja arrasat en les primàries del partit. Sánchez que va ser sens dubte el candidat que més es va oposar a una abstenció, ara pren de nou les regnes del partit. Després d’aquestes primàries és molt possible que vegem una nova línia del grup socialista en el Congrés enfront de la postura actual. En concret, ha comptat amb el suport de més de 72.000 militants enfront de Susana Díaz amb quasi 59.000.

Antonio Hernando acaba de presentar la seua dimissió com a portaveu del grup socialista en el Congrés dels Diputats. En els discursos dels derrotats, crida l’atenció que Susana Díaz ni ha esmentat a Pedro Sánchez en el discurs.

Estes són algunes de les reaccions de twitter:

 


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − disset =

viva gym canovas
exposicion caps tallats