25n
25N
25N

Un Sant Valentín especial?

Arrisca amb els regals i detalls per a celebrar el dia dels enamorats i l’amistat

Un Sant Valentín especial?

Pocs dies falten per a la cita amb l’amor, Sant Valentí, i molts van ja com  bojos cercant la manera de sorprendre a la parella o a un amic (no oblidem que també és el dia de l’amistat). Les flors, bombons, peluixos o llibres han passat a millor vida. Hui en dia se segueix sent romàntic pel que també s’espera que els detalls siguen especials i únics. Cal assenyalar que encara que hi haja una data especial dedicada a açò, no hi ha major mostra d’amor que aquella que es realitza diàriament: una carícia, una picada d’ullet, la complicitat, una besada, un et vull i fins a un bon dia en qualsevol idioma… pot ser el millor dels regals.

Sant Valentí, segons explica la tradició, va anar un màrtir que va arriscar i va lliurar la seua vida per casar cristianament a les parelles d’enamorats allà pels temps en els quals l’emperador Claudio II havia prohibit estes pràctiques i perseguia a aquells que les posaven en pràctica. Per este motiu siga considerat el dia dels enamorats perquè hi ha algun acte més gran d’amor que lliurar la teua vida per alguna cosa en el que creus o per algú?

Esta romàntica data se celebra oficialment en països com Estats Units, Canadà, Mèxic, Regne Unit, França, Austràlia, Dinamarca i Itàlia. No obstant això, els enamorats de moltes parts del món reben targetes i detalls este assenyalat dia. Com dades curioses es pot assenyalar que els homes gasten el doble del que ho fan les dones. Segons una empresa fabricadora de preservatius, les vendes este dia augmenten del 20 al 30% i març és el mes que més test d’embarassos es venen.

 

Ja saps que regalar? Et proposem…

  • Regala adrenalina, regala puenting: Una escapa romàntica a la zona de l’Alt Palancia, a Castelló. Caudiel ofereix entre altres alternatives d’esports d’aventura la possibilitat de fer puenting en els Ponts de la Fuensanta. Fer puenting és saltar des d’un pont enganxat amb cordes i realitzant un pèndol en el buit. Sens dubte una experiència que ni la teua parella ni tu oblidareu en la vida. Moltes empreses es dediquen a organitzar estes activitats, ofereixen un bo regal i fins i tot caps de setmana. T’atreveixes a llançar-te al buit? En açò consisteix l’amor, no?
  • Una cançó amb la vostra història: La música arriba al cor. Quantes vegades has escoltat una cançó i semblava escrita per a tu? La música enamora i t’omple de felicitat. Per què no regalar a la persona estimada la vostra història feta concordes? Des de fa temps compositors i músics ofereixen el seu art per a dur a terme esta original idea. Segur que sorprendràs.
  • Escapada romàntica: Este regal podria entrar dins del tradicional però sempre es pot dotar d’una mica més que d’hotel bonic en un paratge meravellós amb jacuzzi, maduixes i cava. Per què no aprofitar esta escapada romàntica per a engegar alguna fantasia comuna, complir algun somni, compartir moments carregats d’art o simplement passar temps junts sense presses, sense pressió i sense l’estrés que es genera en el dia a dia. Pensa i cerca eixos punts en comú que teniu en parella i fes-los realitat.
  • Un trosset de firmament, regala un estela: Segur que per la persona estimada poses la Lluna, les esteles i el firmament als seus peus… Hi ha una cosa més romàntica que contemplar les esteles abraçats? Ara no solament pots demanar un desig a una estrela, no solament pots mirar el firmament i quedar-te embobat… ara pots regalar una estela a eixa persona tan especial. El regal consisteix a batejar una estrela, en qualsevol de les 88 constel·lacions que la Unió Astronòmica Internacional divideix el cel, amb el nom que es vulga i en el regal va inclòs el mapa astronòmic perquè la localitzes, llibre explicatiu de la constel·lació en la qual es troba i el nom, data i informació de la teua estela.
  • Escriu un llibre amb el vostre amor: Amb paraules i imatges i d’una forma original. És igual si compres algun dels formats que hi ha en el mercat i li poses el cor en cadascuna de les paraules que escrigues o que dissenyes i muntanyes el teu propi llibre al més pur estil Art attack. També pot ser una bona idea fer un àlbum amb diferents fotografies que relaten els anys de parella, que expliquen la vostra història i tot allò que es comparteix. L’important és expressar en tot moment i cada dia l’amor que es té.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =