25n
25N
25N

La Sant Silvestre d'Aldaia serà virtual

La Sant Silvestre d'Aldaia serà virtual
01/12/2020 -

L’ajuntament d’Aldaia adapta la tradicional Carrera Sant Silvestre a les circumstàncies provocades per la Covid-19 per a no perdre una de les cites més divertides del Nadal en la localitat. Així, enguany, i per a tractar de salvaguardar la seguretat de les persones participants la prova es realitzarà de manera virtual. La distància es podrà córrer en solitari, en parella o en un màxim de 6 persones -sempre que s’asseguren les recomanacions de les autoritats sanitàries. Cada participant o xicotet grup farà la carrera des de la ubicació que desitge, tan sols registrant el seu recorregut en una APP o rellotge d’activitat. Així doncs, es podrà realitzar tant en exterior com interior (cinta de córrer). Les persones interessades poden apuntar-se fins al 13 de desembre a través de la web cronorunner.com.

Aquest 2020 la Sant Silvestre virtual d’Aldaia té 2 modalitats:

1) Lúdica 3km+concurs de disfresses
Premi a la millor disfressa (categories: disfressa grupal, disfressa individual adults, disfressa infantil, disfressa familiar)

2) Competitiva 7km
Premi als tres primers en categoria masculina i a les tres primeres en categoria femenina

Període participació

El recorregut es podrà realitzar des de les 00.00 del dia 14 de desembre fins a les 23.59 del 27 de desembre tantes vegades com es desitge. I finalment comptarà el millor resultat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + catorze =