25n
25N
25N

S'amplia la zona de jocs del Parc Juan Bautista Pastor de Borbotó

S'amplia la zona de jocs del Parc Juan Bautista Pastor de Borbotó
02/12/2019 -

La nova zona de jocs s’ubicarà en una parcel·la del parc que ocupa una superfície de 340 metres quadrats. El projecte es completa amb la plantació d’arbratge, enllumenat i bancs. Està previst que les obres finalitzen en tres setmanes, per a les que disposen d’una inversió de 32.303 euros.

L’Ajuntament de València ha començat les obres d’ampliació de la zona de jocs infantils del Parc Juan Bautista Pastor, en Borbotó. Es tracta de el condicionament d’una parcel·la de 340 metres quadrats. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que el projecte inclou també la plantació d’arbrat per proporcionar l’ombra necessària a aquest espai, així com la instal·lació d’enllumenat i bancs.

La corporació municipal invertirà en aquest projecte 32.303 euros, una actuació que s’enquadra dins del Pla SOM de la Diputació de València que pretén contribuir a la realització d’inversions destinades a la prestació integral i adequada dels servicis de competència municipal. Gràcies a aquesta col·laboració, com ha explicat Campillo, “hem pogut realitzar obres de millora dels servicis públics i les infraestructures als nostres pobles”.

Per la seua banda, la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha destacat que “amb aquestes actuacions estem atenent les necessitats i demandes de la ciutadania dels pobles de València” i ha recordat que des de fa una setmana “els veïns i veïnes de Borbotó, al districte de Pobles del Nord, ja gaudeixen també del seu nou espai lúdic-esportiu per a la pràctica de l’esport, construït al solar de propietat municipal ubicat entre els carrers del Compositor Vert i Juan Bautista Pastor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =