25n
25N
25N

Salvador destaca la reactivació del Parc Logístic de València que ha propiciat l'entrada de xicotetes i mitjanes empreses enguany

Salvador destaca la reactivació del Parc Logístic de València que ha propiciat l'entrada de xicotetes i mitjanes empreses enguany
02/09/2016 -

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha destacat que les actuacions que la Generalitat ha desenvolupat en el Parc Logístic de València (PLV) en l’últim any han suposat la reactivació del parc amb la venda de més de 76.000 m2 per a la implantació de noves empreses, enfront dels menys de 10.000 m2 que es van vendre durant tota l’anterior legislatura.

Així ho ha declarat la consellera en la seua visita a les instal·lacions del PLV, en la qual ha estat acompanyada per l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga. Allí ha mantingut una reunió amb els representants de les empreses implantades en el parc per a conéixer les seues necessitats, compartir impressions i perspectives de futur. A continuació, ha visitat les instal·lacions d’algunes de les empreses Transportes Caspo i el Grupo Ballester.

Salvador ha recordat que fa un any va visitar un PLV en el qual hi havia molt sòl disponible. “Llavors ens marquem com un dels objectius facilitar l’accés també a les xicotetes i mitjanes empreses, ja que són el gran sector econòmic de la Comunitat”. Un objectiu que s’està complint.

La consellera ha mostrat la seua satisfacció pels bons resultats d’aquest primer any de marxa i ha assegurat que el canvi en el PLV ha sigut “molt significatiu” gràcies a la gran aposta del Govern valencià i el seu President, Ximo Puig, pel sector de la logística.

Salvador ha assegurat que des del nou Consell “es treballa intensament per a tenir ocupat el 100% del sòl del PLV i s’estan estudiant futures ampliacions, ja que es tracta d’un centre neuràlgic i estratègic en matèria de logística”. Així mateix, Salvador ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria i el treball desenvolupat per l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), encarregada de la gestió i explotació del sòl del PLV.

Recentment, la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha aprovat la modificació de la reparcel·lació de la Fase II del PLV que permetrà posar a disposició 78.000 m2 distribuïts en diverses parcel·les d’ús logístic per a la futura implantació d’empreses relacionades amb el sector del transport i la logística. L’objectiu és comercialitzar aquestes parcel·les abans de finalitzar l’any.

Fruit d’aquesta modificació, també s’ha cedit a l’Ajuntament de Riba-roja de Túria del Túria una parcel·la dotacional de 8.700 m2 que alberga el jaciment arqueològic Vila Romana del Pou de la Sargueta. El consistori serà l’encarregat de preservar i mantenir un dels millors exemples d’assentament rural de la Comunitat entre els segles I i V.

Actualment, en el PLV ja estan instal·lades catorze empreses del sector del transport i de la logística que ocupen una superfície de 210.000 m2 i que contribueixen en la millora de la competitivitat i la modernització del sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =