25n
25N
25N

La Sala Coll Alas inaugura aquesta vesprada l’exposició “The other voice” de l’artista nordamericana, Kathryn Hart

Una mostra multi-disciplinar inspirada en el llegat psíquic de dones fortes del segle XVI

La Sala Coll Alas inaugura aquesta vesprada l’exposició “The other voice” de l’artista nordamericana, Kathryn Hart
23/01/2020 -

El regidor de Cultura, Nahuel González, ha presentat aquest matí als mitjans de comunicación l’exposició “The other voice”, que s’inaugura a les 19.30 h, a la Sala Coll Alas, on s’hi podrá visitar fins al 20 de març. Li han acompanyat l’autora, l’artista nordamericana, Kathryn Hart, i la comissària de la mostra, Rosa Mascarell.

The other Voice és una mostra multi-disciplinar inspirada en el llegat psíquic de dones fortes del segle XVI (Lucrècia Borja i Maria Enríquez entres altres, però també les seues avantpassades americanes), la mirada sobre la imatge femenina en la mitologia i l’art, prenent com a exemple el quadre de Velázquez “La fábula de Aracne”, i el llinatge d’aquestes dones fins als nostres dies.
Hart ens conta històries plenes del rastre ardent que estes dones han anat deixant al seu pas. Històries d’unes vides de restriccions contra les que van haver de lluitar durant cinc-cents anys i que, encara hui, ressonen.

Mitjançant instal·lacions, fotografia, escultura i pintura, explora l’esperança, la mort i el renaixement en un món saturat on moltes petjades han quedat i quedaran invisibles.

Procedent de la Bienal de Venècia, on González va contactar personalment amb Hart, The other voice inclou escultures, fotografies abstractes en blanc i negre, pintures i instal·lacions, pensades expressament per a la Coll Alas. Una d’elles, fins i tot, executada per l’artista in situ. És la segona vegada que l’autora i l’obra visiten Gandia, ja que fa recentment va participar a l’exposició del Col·lectiu Obertament, a l’Hospital Sant Marc, dins la I Bienal Lluït_Art, comissionada també per Mascarell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − quatre =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus