25n
Orgull
Orgull

Sagredo qualifica la doble via com l'actuació més important de les últimes dècades per a la Línia 2 d'FGV

L’anunci del Consell de l’inici dels tràmits per a millorar la Línia 2 se suma al projecte d’autobusos llançadora que uniran els polígons de Paterna amb la ciutat de València

Sagredo qualifica la doble via com l'actuació més important de les últimes dècades per a la Línia 2 d'FGV
20/11/2020 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha valorat molt positivament l’anunci de la conselleria d’Obres Públiques sobre l’inici dels tràmits per a duplicar la via del tram Paterna-Font del Pitxer de la Línia 2 de Metrovalencia, que ha definit com “l’actuació més important de les últimes dècades per a la Línia 2 d’FGV”.

Sagredo ha manifestat que “durant molts anys, tant l’Ajuntament com la Plataforma 15 minuts i la ciutadania paternera hem reivindicat la necessitat de millores en el tram de la Línia 2, tant a escala d’infraestructures com de freqüència de pas”.

“L’inici de la redacció del projecte de doble via – ha continuat l’alcalde de Paterna – és una mostra més de la col·laboració entre administracions. Sol·licitem al conseller que aprofitara el projecte d’eliminació de passos a nivell a Paterna com a primer pas important de millora de la xarxa a la nostra ciutat i duplicar la via des de Paterna Centre fins a Font del Pitxer”.

A més, de la doble via, el Consell ha anunciat també la creació d’una nova estació en el Polígon Industrial Font del Pitxer, instal·lació que permetrà millorar el servei de transport i la mobilitat dels milers de persones que desenvolupen la seua activitat professional en aquesta àrea industrial de Paterna.

En aquest sentit, Sagredo ha afirmat que “la licitació d’aquest projecte és una bona notícia, tenint en compte que la població de Paterna creix exponencialment any rere any, superant ja els 72.000 habitants, i la consolidació del nostre municipi com a eix industrial i empresarial de l’àrea metropolitana de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =