25n
25N
25N

El dissabte arranca amb cels nuvolosos en el terç sud de la Comunitat Valenciana, amb possibles precipitacions febles

El dissabte arranca amb cels nuvolosos en el terç sud de la Comunitat Valenciana, amb possibles precipitacions febles
17/04/2021 -

El terç sud de la Comunitat Valenciana tindrà aquest dissabte cels nuvolosos, amb una baixa probabilitat de precipitacions febles durant la primera meitat del dia, encara que tendirà a poc nuvolós al llarg de la jornada.

En la resta de la Comunitat Valenciana, els cels tendiran a estar poc nuvolosos, encara que amb alguns intervals de núvols, segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Quant a les temperatures, romandran sense canvis o en lleuger descens. Hi haurà gelades febles en punts de l’interior nord. Les màximes seran d’entre 16 °C I 17 °C a les ciutats de València, Castelló i Alacant, i les mínimes d’entre 8 °C i 7 °C.

A la província de València, les màximes oscil·laran entre els 15 °C i 16 °C, mentre que les mínimes estaran entre els 8 i 7 graus en la costa, i entre 5 °C i 2 °C a l’interior.

A la província de Castelló, hi haurà màximes d’entre 17 i 15 graus i les mínimes seran d’entre 8 i 7 °C, encara que en municipis com Morella la mínima se situa en 0 °C i la màxima en 11 °C. A Alacant, les màximes poden aconseguir els 19 °C en punts d’interior com Oriola i es mantindran entre 14 i 17 °C en la resta. Les mínimes, en general, estaran entre els 8 i 9 °C.

Així mateix, bufarà vent del nord-oest fluix a moderat a Castelló, tendint en el litoral a sud fluix; en la resta, vent fluix variable tendint a la vesprada a aquest i sud-est.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + dos =

museo prehistoria
museo prehistoria