caixa popular

Ryainair: Tornaran els diners als passatgers?

Més de 2.000 vols cancel·lats i una mitjana de 50 vols diaris de la companyia Ryainair

Ryainair: Tornaran els diners als passatgers?
19/09/2017 -

Ryainair porta diverses setmanes sent tema de màxima actualitat. Primer, amb la mesura de cobrar per embarcar amb la maleta dins de l’avió. Ara sens dubte s’ha superat. La companyia noruega ha anunciat la cancel·lació de més de 2.000 vols, una mitjana de 50 diaris, perquè bàsicament no té pilots. Segons el seu conseller delegat, Michael O’Leary admetia tot el seu error i reconeixia que havia sigut un problema de planificació de vacances dels seus pilots.

No obstant això, el problema real és que Norwegian li ha llevat 140 pilots i ha posat en escac a la plantilla de Ryainair. Però com tomaran els diners? Segons la normativa, si la companyia li avisa de la cancel·lació del seu vol amb més de 15 dies, la companyia està obligada a retornar-li els diners. Segons la distància de la destinació, haurien d’indemnitzar als clients amb una quantitat entre 200 i 800 euros. A açò, es pot afegir, el desemborsament i despesa d’estades en hotel, entrades i fins i tot el dany moral ocasionat.

Però quin ocorre si no li avisa amb més de 15 dies? En aquests casos, la companyia no està obligada a indemnitzar-li. És a dir, els passatgers que hagen planificat viatges per a novembre o desembre, haurien pagat el seu bitllet i no els correspondria cap tipus d’indemnització.

En qualsevol cas, li aconsellem que arreplegue tota la documentació que té i present sempre una reclamació oficial i si té qualsevol dubte, acudisca a una oficina del consumidor on li explicaran els seus drets.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris