25n
25N
25N

RUVID proposa l’apropament del món científic i acadèmic per a col·laborar activament en els processos legislatius

RUVID proposa l’apropament del món científic i acadèmic per a col·laborar activament en els processos legislatius
25/01/2019 -

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit este matí amb el President de RUVID (Xarxa de les universitats valencianes per al foment de la recerca, el desenvolupament i la innovació) i Vicerector d’investigació, innovació i transferència de la UPV, José E. Capilla i també la gerent de RUVID, Pilar Durá, per a conèixer el treball d’esta xarxa i les possibilitats de col·laboració i cooperació entre el món acadèmic i la investigació i les institucions polítiques.

Des de RUVID defensen la importància de treballar per acostar més el món científic als òrgans de decisió política per afavorir i millorar els processos des del coneixement i la investigació. Des de l’entitat han informat al President de les Corts de les línies de treball que desenvolupen des de fa més de 15 anys entre totes les universitats públiques valencianes, amb la col·laboració de les dos principals universitats privades i el CSIC.

La visita s’emmarca dins d’una ronda de contactes de RUVID amb les administracions públiques, que s’estendrà en breu també a les formacions polítiques valencianes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 17 =