25n
25N
25N

Les rutes guiades gratuïtes "Turista per un dia" tornen amb la mar com a primer escenari

Les rutes guiades gratuïtes "Turista per un dia" tornen amb la mar com a primer escenari
02/09/2020 -

El regidor de Turisme a l’Ajuntament de València, Emiliano García, ha informat aquest dimecres que es reprén el reeixit programa de rutes guiades gratuïtes “Turista per un dia” per a les veïnes i veïns de la ciutat amb l’itinerari “València des de la mar” els dies 11, 12 i 13 de setembre.

Cal recordar, que el programa de rutes “Turista per un dia” torna aquest mes de setembre, després d’haver sigut suspés l’últim “Turista per un dia en Falles” a causa del confinament produït pel virus de la COVID-19 i després de celebrar-se un programa especial de rutes per als treballadors essencials el mes de juliol.

En paraules del regidor de Turisme, Emiliano García, “reprendre ‘Turista per un dia’ és una molt bona notícia, perquè és un programa que desperta molt interés i que registra contingent complet de reserves. Al llarg de les edicions, hem comprovat que és una manera idònia per a valorar els recursos del nostre territori entre la població, contribuir a la mateixa autoestima de la ciutat i harmonitzar la convivència de turistes i residents. A més, en aquests moments és una bona campanya per al turisme local”.

Cal destacar que en aquesta ocasió, hi haurà tres noves propostes de “Turista per un dia”: “València des de la mar”, “L’Albufera i les seues tradicions” i “Històries i llegendes de València”. Les dues primeres rutes han sigut organitzades amb l’agència de viatges Globus, empresa que compta amb el segell de Turisme Segur de l’Institut de Qualitat Turística d’Espanya (ICTE). Per a “Històries i llegendes de València”, la Regidoria torna a comptar amb Guies Oficials de la Comunitat Valenciana. L’aforament de les visites estarà reduït a 20 persones i se seguiran tots els protocols sanitaris.

“València des de la mar” serà el primer itinerari de la temporada. La ruta es realitzarà a bord d’un catamarà de vela que navegarà per la costa de València amb vista a la platja de la Malva-rosa. En funció de la meteorologia, l’embarcació s’endinsarà en alta mar. Les visites tindran lloc els dies 11, 12 i 13 de setembre a les 18.15 hores de la vesprada, amb una duració estimada d’1 hora i eixida des de la Marina de València.

El termini d’inscripció per a “València des de la mar” comença hui, 2 de setembre, i es tancarà quan s’hagen completat els grups. Únicament es podran reservar 2 places per persona. Informació i reserves a través del correu electrònic de Globus: clientes@viajesglobus.com.

La Regidoria de Turisme té previst fer coincidir el segon itinerari del programa, “L’Albufera i les seues tradicions”, amb la celebració del Dia Mundial del Turisme el 27 de setembre, que enguany se centra en el desenvolupament rural. Tota la informació estarà disponible en la pàgina web i les xarxes socials de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 13 =